Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Ρήγμα στη ΝΔ. Ο Σ. Κούγκας υποψήφιος βουλευτής με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Γράψαμε χτες ότι η ανεξήγητη απόφαση της ΝΔ και των Λυκουρέντζου και Σαμαρά να "κόψουν" τον Απ. Βεσυρόπουλο από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία θα έφερναν σοβαρές ανακατάξεις στο κομματικό δυναμικό στην περιοχή του ευρύτερου δήμου της Αλεξάνδρειας με την ειλημμένη απόφαση του αντιδημάρχου Σ. Κούγκα να προσχωρήσει στο...
κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το είπε και το έκανε λοιπόν ο αντιδήμαρχος ο οποίος τις δυο αυτές μέρες ήταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις τόσο με τους συναδέλφους του στο δήμο Αλεξάνδρειας όσο και με τους εκατοντάδες πολιτικούς του φίλους που στο σύνολό τους τον παρότρυναν να προχωρήσει στο εγχείρημα για έναν απλούστατο λόγο: να ακουστεί η φωνή της κομματικής βάσης της ΝΔ στην Αθήνα ότι δε μπορεί να κάνει χατίρια σε έναν βουλευτή που στάθηκε κόντρα στην κομματική επιλογή στις δημοτικές εκλογές του 2010 και η οποία νίκησε και ούτε μπορεί να ανεχτεί έναν βουλευτή που συστηματικά κυνηγάει τη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας με όποιον τρόπο μπορεί.
Ο Κούγκας είναι φύσει παρορμητικός άνθρωπος και με μεγάλη κομματική, εκλογική και κοινωνική εμπειρία. Είναι προφανές ότι την απόφασή του μπορεί να την πήρε εν θερμώ αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο η τελική στάση των συναδέλφων του στην δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στο δήμο Αλεξάνδρειας.


Σε νεότερη ανάρτηση θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ και μια πρώτη προσέγγιση για τις επιπτώσεις που θα έχει η υποψηφιότητα Κούγκα στο κόμμα του κ. Καμμένου.


Επίσης, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ακόμα οι:
Μαρία Αλδάκου, οδοντίατρος και πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος.
Κώστας Γιοβανόπουλος, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Χιονοδρομικού Σελίου.
Αντώνης Γιάκογλου, δασολόγος.
Νικόλαος Γαλλίκας, ελεύθερος επαγγελματίας.
Χρήστος Ταραλάς, επιχειρηματίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δρόμο και αυτός και ο Χαλκίδης να βρει την ηρεμία η παράταξη

Ανώνυμος είπε...

Θα μας διώξει όλους ο Σαμαράς, αλλά και ο Καμμένος ψώνησε από σβέρκο με Κούγκα υποψήφιο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα !!! σωθήκαμε!!!