Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Βόμβα μεγατόνων στη ΝΔ. Αποχώρησε και είναι υποψήφιος βουλευτής ο Σ. Κούγκας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Καμμένου

Σάκης Κούγκας
Στην πρώτη ανάλυση που επιχειρήσαμε αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία είχαμε επισημάνει ότι αναμένονται αντιδράσεις από το κομματικό δυναμικό αφού ο αποκλεισμός του Απ. Βεσυρόπουλου ήταν εμφανής "δάκτυλος" του νυν βουλευτή Μ. Χαλκίδη που ήθελε και πέτυχε εν μέρει να στήσει ένα ψηφοδέλτιο στα μέτρα του.
Η πρώτη αντίδραση ήδη ήρθε και μάλιστα είναι...

πολύ ηχηρή. Το γνωστό, ιστορικό στέλεχος του κόμματος, με θητεία στην κομματική πυραμίδα τόσο σε τοπικό όσο και σε νομαρχιακό επίπεδο, ο νυν αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας τίθεται επικεφαλής της αμφισβήτησης και εντάσσεται στο κόμμα του Καμμένου "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Η κάθοδος του Σάκη Κούγκα στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι σαφές ότι ανατρέπει το σκηνικό και αποδυναμώνει τα μέγιστα τη ΝΔ στα όρια του δήμου Αλεξάνδρειας τουλάχιστον και αυτός γιατί:
-Ο ίδιος διαθέτει έναν μεγάλο και συγκεκριμένο και μετρήσιμο μηχανισμό που μεταφράζεται σε εκατοντάδες ψήφους.
-Η υποψηφιότητά του θα στηριχτεί από το σύνολο της δημοτικής ομάδας της διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και του δημάρχου προσωπικά που πολύ έγκαιρα είχαν επισημάνει τόσο στο γραμματέα της ΝΔ Α. Λυκουρέντζο όσο και στον ίδιο τον Σαμαρά το λάθος που πάνε να κάνουν.
-Το ρήγμα που υπόκειται η ΝΔ στην Ημαθία είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο δεδομένης της καθολικής υποστήριξης που έχει η κίνηση Κούγκα τόσο από τους συμβούλους του δήμου Αλεξάνδρειας όσο και από το τοπικό κομματικό δυναμικό που εκφράζεται μέσα από την Δημοτική Τοπική οργάνωση της Αλεξάνδρειας.

Είναι προφανές ότι η απόφαση Κούγκα να είναι υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη δυναμική της ΝΔ στην Ημαθία. Μπορεί να της στερήσει έδρα ή και έδρες ακόμα αφού το σύνολο της δύναμης που θα καταγράψει η υποψηφιότητα Κούγκα προέρχεται από το σκληρό πυρήνα της ΝΔ.

Πληροφορίες και εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αναμένονται και νέες εξελίξεις και πιθανόν αποχωρήσεις από τον κομματικό μηχανισμό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την μια εδρα στην ημαθια ξεχαστε την ...παμε παρακατω......

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε παιδια δεν ειναι θεος ο κουγκας!!!πολυ υπερβολη στα λεγομενα σας!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ υπερβολικα γραφεται κ μοχλα!!!ειστε τοσο πολυ φανατικος οπαδος του κουγκα???