Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Αποχώρησε από την παράταξη Γκιόνογλου ο Γ. Απατσίδης- Φυσιολογική η κατάληξη

Γ. Απατσίδης
Την αποχώρησή του από τη δημοτική ομάδα του τέως δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου ανακοίνωσε ο Γιάννης Απατσίδης, δεύτερος σε δύναμη σταυρών προτίμησης στις εκλογές του 2010.
Ο λόγος της αποχώρησής του από την ομάδα και η ανεξαρτητοποίησή του οφείλεται στη θέση του Μπ. Γκιόνογλου στην τελευταία συνεδρίαση του...
 συμβουλίου που έπλεξε το εγκώμιο του τέως δημάρχου Μελίκης Κ. Καρέλη που κατηγορείται για το γεγονός ότι για έξι χρόνια δεν είχε συντάξει και δημοσιεύσει ισολογισμούς του δήμου του.
Το ζήτημα αυτό έχει αναχθεί σε μείζον και ως εκ τούτου προκάλεσε μια έντονη κόντρα μεταξύ των παρατάξεων της διοίκησης Δημητριάδη που πήρε αποστάσεις από τον κ. Καρέλη και της παράταξης Γκιόνογλου. Ωστόσο, κι ενώ θα περίμενε κανείς από τον Μπ. Γκιόνογλου να ασκήσει έντονη κριτική στην τελευταία συνεδρίαση που συζητήθηκε το θέμα, αυτός έπλεξε το εγκώμιο του Κ. Καρέλη, αφήνοντας άφωνους τους συναδέλφους του της δημοτικής του ομάδας.
Στη συνεδρίαση αυτή, μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο κ. Γκιόνογλου ο Γ. Απατσίδης αποχώρησε χολωμένος, δείγμα της χτεσινής του απόφασης.


Ο κ. Απατσίδης στη χτεσινή συνεδρίαση κοινοποίησε επιστολή στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου με την οποία γνωστοποιούσε την ανεξαρτητοποίησή του.
Η επιστολή λέει τα εξής:


Θέλω με την επιστολή μου αυτή να κάνω γνωστό σε σας και στο σώμα ότι από σήμερα συμμετέχω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Τους λόγους που μου οδήγησαν στην απόφαση αυτή κρίνω ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι σκόπιμο να τους αναφέρω. Ευχαριστώ για όλα τους μέχρι τώρα συναδέλφους μου στη δημοτική ομάδα και δηλώνω ότι στο χρόνο που μένει μέχρι το τέλος της τετραετίας σε πα΄ρα πολλά σημεία ο αγώνας μας θα είναι κοινός. Παρακαλώ πολύ κ πρόεδρε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει άμεσα η αντικατάστασή μου από τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου όπως προβλέπεται από τον κώδικα του δημοτικού συμβουλίου.

-Είναι φανερό ότι η δημοτική ομάδα του Μπ. Γκιόνογλου πάσχει όσον αφορά στη "χημεία" μεταξύ των μελώ της εξ αιτίας της σύνθεσής της αλλά και της συμπεριφοράς του επικεφαλής της που συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο που μόνο ενωτικός δεν είναι.

Σε άλλη ανάρτηση θα έχουμε ανάλυση για τα τεκτενόμενα στην συγκεκριμένη δημοτική ομάδα και τι μπορεί να σημαίνει αυτή η αποχώρηση για τις δημοτικές εκλογές του 2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγουμενος δημαρχος μαλλον φροντιζει να τα εχει με ολους καλα. Ισως παιζει ρολο το εργο που πηρε και δεν θελει να βγουν προς τα εξω διαφορα πραγματα και παθει ζημια στα εσοδα του. Με λιγα λογια μια απο τα ιδια.
Φυλακη θα παει ποτε κανεις? Κε Δημητριαδη εαν δεν τελειωσετε την υποθεση με την Μελικη θα ειναι μεγαλο κριμα για εσας και θα το κουβαλατε συνεχως πανω σας σαν ρετσινια.