Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΝΙΚΟΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!

Κυνικός; Άγνοια; Επικίνδυνος; Μήπως και τα τρία μαζί; Ο λόγος για τον επίδοξο αργηγό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που βγήκε και δήλωσε ότι ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει.
"Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα...άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο".Ο Χρυσοχοϊδης φαίνεται ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό. Και μετά αναρωτιούνται γιατί οι πολίτες αντιδρούν και κάποιοι τους προπηλακίζουν ή τους πετάνε γιαούρτια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον πετυχαινω στον δρομο τον μιχαλακη και τον σαπιζω στο ξυλο.
Εαν στον εισαγγελεα πω οτι δεν διαβασα τον νομο που λεει οτι δεν πρεπει να προπηλακιζω αλλους πολιτες επειδη ειχα κατι τρεχαματα με την δουλεια μου, ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ??
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Το καζανι σιγοβραζε πολυ καιρο. Ηρθε η ωρα να σκασει. Ειπαμε να λενε @απαριες οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ αλλα το παρακαναν. Οι @αλακες ξυπνησαν πλεον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ??????????

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο δηθεν πολιτικος που δεν ξερει να μιλησει καποτε με καποιους ρουφιανους εξαγοραζαν και απηλουσαν δημοκρατικους πολιτες να μην κατεβασουν ψηφοδελτιο σε τοπικο επιπεδο .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά που κατέβηκαν πρίν λίγες ώρες να του τονίσουν απο κοντά την στήριξη του

Ανώνυμος είπε...

το μνημόνιο δεν άδειαζες να το διαβάσεις, Μιχάλη μου. Να είσαι όλη μέρα στα κανάλια και να μας λες μαλακίες αδειάζεις.

ο ΧΑΡΑΚΑΣ

Κάκαρης Γιώργος είπε...

Ο μακαριστός Χριστόδουλος "διάβαζε" πολύ την περίοδο της δικατορίας και δεν είχε πάρει χαμπάρι τα αίσχη που γινόντουσαν την περίοδο εκείνη απο το καθεστώς της χούντας.
Ο "μακαριστός" Χρυσοχοίδης πάλι δεν "διάβαζε" καθόλου την περίοδο της "δικτατορίας" του μνημονίου και δεν είχε πάρει χαμπάρι και αυτός τα αίσχη που θα γινόντουσαν απο το καθεστώς της τρόικας.
Τελικά είτε είσαι επιμελής και διαβάζεις είτε τεμπελάκος και μένεις αδιάβαστος το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και το αποτέλεσμα επίσης, αν το όνομα σου αρχίζει απο "Χ" !!!
Μάλλον το "Χ" στην συνείδηση των πολιτών ταιριάζει και στους δύο μαθητές αδιάβαστους ή διαβασμένους.
Στις προσεχείς εκλογές Μιχάλη θα γράψεις τιμωρία "δεν θα ξαναείμαι βουλευτής αν δεν μάθω να διαβάζω πριν καταστρέψω τις ζωές των Ελλήνων".
Τελικά δεν πάμε καθόλου καλά !!!
Ε και λίγη ντροπή δεν βλάπτει, το θράσσος έχει περισσέψει.
Ντροπή ρε υπουργάρες της καταστροφής.

Γιώργος Κάκαρης

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕ