Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ- ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Οι άνθρωποι το λένε ορθά κοφτά. Αυτό που τους νοιάζει είναι να διατηρηθεί το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, η κοινοβουλευτική δημοκρατία. Με τον όρο βέβαια ότι αυτοί, ως καλοί άνθρωποι που είναι εξ αιτίας του ότι είναι "αριστεροί", θα τη φτιάξουν να λειτουργεί προς όφελος του λαού. Έχετε δει πουθενά αλλού το πείραμα να πετυχαίνει; Αν όχι να είστε βέβαιοι ότι οι θαυμοτοποιοί του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρουν γιατί έχουν διάθεση και όρεξη για δουλειά.
Δημοσιεύεται ένα αρθράκι σήμερα στην... ΑΥΓΗ με υπογραφή Δ.Σ.Κ. και μέσα σε είκοσι αράδες καταγράφει ο άνθρωπος την ουσία της πολιτικής στόχευσης του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Πολύ σωστά επισημαίνει και το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ σήμερα ότι ο χώρος αυτός έχει ως χαρακτηριστικό τον "πολιτικό τυχοδιωκτισμό χωρίς όρια". Δε χρειάζεται να βρεις βαθυστόχαστα επιχειρήματα. Το λένε οι ίδιοι, το γράφουν στην εφημερίδα του χώρου. Δε μασάνε... Η επίθεση στο ΚΚΕ για την άρνηση να προχωρήσει σε συνεργασία με το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ έχει ποινικοποιηθεί. Διαβάστε:


Η κατάληψη της εξουσίας...

Το ΚΚΕ δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα. Άλλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο πράγμα η νταηλίδικη παρεμπόδιση της διαπραγμάτευσης μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων. Αυτό δεν είναι ταξική πάλη, αλλά χάπενινγκ για τα δελτία των οκτώ. Εκτός αν θέλουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση να αποφασίσει αυτή μονομερώς, όπως απειλεί να κάνει. Το νέο ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται να γίνει με δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τρόπο πλειοψηφία. Γι' αυτό και δεν το ενδιαφέρουν οι πολιτικές συνεργασίες. Δεν μπορεί να αντέξει τον λαϊκό έλεγχο και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Η επαναστατική κατάληψη της εξουσίας και η δικτατορία του προλεταριάτου (χωρίς προλεταριάτο!) είναι, γι' αυτούς που κουμαντάρουν ένα κόμμα που ουδεμία σχέση έχει με εκείνο της μεταπολίτευσης, η βασική επιλογή. Περιγράφεται ως ξεσηκωμός και συμμαχία των πλατιών λαϊκών στρωμάτων και της μικρομεσαίας αγροτιάς, που θα καταλάβουν την εξουσία και θα καλέσουν το κόμμα να κυβερνήσει. Πως, με ποιους, σε ποιους διεθνείς συσχετισμούς, με ποια οικονομία, τους είναι αδιάφορο. Άλλωστε, στους θρησκευτικού χαρακτήρα φανατισμούς προέχει η αφοσίωση και η πίστη στις αλάθητες επιλογές. Ο δικός τους μονοκομματικός σοσιαλισμός δεν θα είναι σαν τους άλλους, διότι, όπως έχει πει παλαιότερα η κ. Παπαρήγα, έχουμε διδαχτεί από τα λάθη που έγιναν! Το μοναστήρι να είναι καλά.

Δ.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: