Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ- ΝΕΚΡΟΣ 45χρονος ΣΤΟ ΝΗΣΕΛΙ- ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ!

Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός 45χρονου αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας άνδρα που πήγε στην παρόχθια περιοχή του ποταμού Αλιάκμονα να κόψει ξύλα για να τα χρησιμοποιήσει στο... σπίτι του για να ζεσταθεί.
Σήμερα, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε η αστυνομία για την ύπαρξη ενός πτώματος δίπλα στο ποτάμι, λίγο έξω από το Νησέλι και αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον τόπο του τραγικού συμβάντος και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 45χρονο.
Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος, όπως είπαν στα ΧΡΟΝΙΚΑ άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού, βρίσκεται καταπλακωμένος από δέντρο που είχε κόψει και πρέπει να βρίσκεται στο σημείο αυτό από χτες, όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι.
Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση ανάσυρσης του κορμού ώστε να διακομιστεί ο νεκρός στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.

Αργότερα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την περιοχή που έγινε το περιστατικό αυτό και στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο που βγήκε να βρει ξυλεία για να ζεσταθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: