Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΖΗΤΑΝΕ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Εχουμε ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό και επανερχόμαστε. Οι ΜΑΤατζήδες θεωρούν τους εαυτούς τους ως ριγμένους από την Κυβέρνηση, από το κράτος καλύτερα, και αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν δεδουλευμένα αλλά και αποζημίωση για τραυματισμούς που υπέστησαν εξ αιτίας "εσφαλμένων εντολών" όπως... υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.
Δεν είναι αστείο αλλά χαρακτηριστική αντίφαση του συστήματος. Οι ΜΑΤατζήδες να θεωρούν τους εαυτούς τους ως εργαζόμενους και να ζητάνε αποζημίωση από το κράτος για τη δουλειά που έχουν προσφέρει ώστε να συντηρηθεί το υπάρχον σύσύστημα.
Από την άλλη μεριά παρατηρούμε ότι η συγκεκριμένη δουλειά των ΜΑΤ έρχεται σε ευθεία αντίθεση και σύγκρουση με το σύνολο των αιτημάτων των εργαζομένων που αντιπαλεύουν την συγκεκριμένη κυβερνητική πολιτική ή ακόμα να επιζητούν την ανατροπή του συστήματος.
Τα ΜΑΤ ως βασικός πυλώνας του συστήματος, του κράτους, ξέρουν ότι αυτή είναι η δουλειά τους και σήμερα κλαψουρίζουν για δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Από ποιούς προέρχονται αυτά τα κονδύλια; Από τους εργαζόμενους που αυτοί ξυλοκοπούνε και ψεκάζουν με χημικά.
Προφανώς το αίτημα των ΜΑΤ να αποζημιωθούν δε θα βρει υποστηρικτές (απεναντίας) στο εργατικό κίνημα όσο κι αν ορισμένοι "πολιτισμένοι πολιτικοί" σπεύσουν να το υποστηρίξουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: