Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΚΙ ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ. ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;

Όλες οι πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο λένε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, τα ΜΑΤ δηλαδή, βρίσκονται ήδη στο ΧΥΤΑ Φυλής και η εντολή που έχουν πάρει είναι να ανοίξει ο ΧΥΤΑ ώστε να γίνει εκφόρτωση απορριμμάτων. Ωστόσο, οι ανόητοι της Κυβέρνησης δε λένε ότι και ο ΧΥΤΑ να ανοίξει ποιοι θα είναι αυτοί που θα δουλέψουν για να γίνει η αποκομιδή. Ποιοι θα είναι αυτοί που ανέβουν στα απορριμματοφόρα για να δουλέψουν όταν ξέρουν πως χάνουν τη δουλειά τους ή θα πληρώνονται εφεξής με μισθούς πείνας. Εκτός κι αν βγάλουν το στρατό στο δρόμο να μαζέψουν τα σκουπίδια. Κατάντια.
Διαβάζω στο ιντιμίντια τις εξής πληροφορίες που μπορεί ο καθένας να αξιολογήσει...

Ηδη ανεβαινει κοσμος και απεργοι ομαδικα προς τη Φυλη. Οσοι θελουν να συνεισφερουν ειναι ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Ο ΧΥΤΑ δεν θα ανοιξει, αλλά και να άνοιγε δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι βρίσκονται ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

Για να δουμε απο εκεί πως θα βγούνε τα οχήματα..Οσο για τους "ιδιώτες" ....Μπορεί η χωρα να έχει εκατομμύρια άνεργους αλλά δεν έχει πολλούς εν συνειδήσι απεργοσπάστες για να τους συνοδέψουν...

Αν βγάλετε ιδιωτικά οχήματα για αποκομιδή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !

οι απεργοι εχουν αναψει φωτιες στις εισοδους
από @ 19:10, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
Ολοι επανω ανεβαινει εκατονταδες κοσμου! Οι μπατσοι εχουν 3 κλουβες στην Ζοφρια στο στρατοπεδο της Αεροποριας


1341600
Επικειται τώρα επέμβαση!
από @ 19:12, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011
Αυτή τη στιγμή, είναι έτοιμες -με μάσκες- πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ στην κατειλημμένη χωματερή. Οι μπάτσοι καλούν τους απεργούς καταληψίες να αποχωρήσουν. Χρειάζεται κόσμος!

1341602
Ειναι σε αποσταση φιλε
από σωματει@κος 19:17, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ειναι στα 4 χιλιομετρα απο την χωματερη 4 κλουβες, οι απεργοι οργανωνονται και πολλαπλασιαζονται, αλλα ακομα δεν εχουνε πλησιαζει περαιτερω

Δεν υπάρχουν σχόλια: