Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Γ. Γενετζάκης
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων που όντας φανατικοί Πασόκοι ή και άλλων κομμάτων ψηφοφόροι ασκούν λεκτική βία εναντίον των μαθητών για να μη κάνον καταλήψεις ή άλλες κινητοποίησεις αφού γι αυτούς προέχει η τάξη, το μάθημα, η εφαρμογή των εγκυκλίων του υπουργείου.
Πάντα υπήρχαν τέτοιοι υπηρέτες του συστήματος που όμως σήμερα παίζουν έναν άλλο ρόλο, αυτόν του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στην εκπαίδευση κι αυτό εξιτάρει αρκετούς.
Δείτε την είδηση από τα Τρίκαλα όπως τη βρήκα στον τοίχο μιας διαδικτυακής φίλης, της Χρ. Καλαμπαλίκη που καταγγέλλει έναν λυκειάρχη...Καταγγελουμε τον διευθυντή του 4ου Λυκείου Τρικάλων, κ. Γενετζάκη για την φασίζουσα συμπεριφορά σε δωδεκάχρονα και δεκαπεντάχρονα παιδιά που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε καταληψη του σχολείο τους τις επόμενες μέρες!! Ο εν λόγω "εκπαιδευτικός" προκειμένου να εμποδίσει τα παιδια, αυτην την ωρα εχει κανει μόνος του την καταληψη στο κτιριο του λυκείου, ενώ τρομοκρατεί και απειλεί τους μαθητές (με τις ευλογίες του Υπουργειου βεβαιως βεβαιως) ότι αν προχωρήσουν σε καταλήψη θα καλέσει μια διμοιρια ΜΑΤ να τα τουλουμιασει στο ξυλο(!) “Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

12χρονα και 15χρονα παιδιά να πάνε στο σχολείο να ξεστραβωθούν και να αφήσουν τις καταλλήψεις που πολλές φορές υποκινούνται και υποστηρίζονται από αριστερίζοντες καθηγητάδες για να κανουν τις διακοπούλες τους μετ'αποδοχών.Αφού ξεστραβωθούν,μορφωθούν,μεγαλώσουν και πήξει το μυαλό τους τότε θα ξέρουν τι να κάνουν.Με τις καταλλήψεις κτλ μια ζωή στα ίδια χάλια θα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλεξάνδρεια , η Διευθύντρια και ο Πρόεδρος του Συλλ. γον. και Κηδεμ.(ιδιοκτ. φροντιστ.), γνωστοί '' Δημοκράτες'', έσπρωχναν τα παιδιά να μπουνε στο Σχολείο και τα φώναζαν να μην κάνοθν κατάληψη.....