Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

VIDEO: ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


της Άλμα

Με πανό στα ποντιακά εξέφρασαν την αγανάκτησή τους κάτοικοι της Βέροιας στον υφυπουργό υγείας Τιμοσίδη, χθες στη συνεδρίαση της νομαρχιακής ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ.....
Το ένα πανό ήταν στα ποντιακά "κακαλί μαλία" μήπως και καταλάβει καλύτερα ο Τιμοσίδης το μήνυμα,ως πόντιος, σύμφωνα με το σκεπτικό των "αγανακτισμένων". Το άλλο πανό έγραφε "το ξεπούλημα είναι η ιδεολογία σας". Όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο γραμματέας της νομαρχιακής προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αφού φημολογούνταν από μέρες ότι θα υπήρχε παρέμβαση των αγανακτισμένων. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν δια στόματος Τιμοσίδη δήλωσε την αλληλεγγύη του στο λαό που υποφέρει. Φαίνεται δε γνωρίζουν ότι η λέξη αλληλεγγύη σημαίνει "ο στενός δεσμός που ενώνει τα άτομα ενός συνόλου, η αναγνώριση και ο σεβασμός αμοιβαίων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, η συμπαράσταση" (λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη).
Στο τέλος ο υφυπουργός είπε στους "αγανακτισμένους" "τα πανό τα είδαμε, ευχαριστούμε πολύ", κι όλα συνεχίστηκαν ομαλά με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να κωφεύουν στις διαμαρτυρίες του κόσμου και να συνεχίζουν εκεί όπου έχουν ταχθεί να υπηρετούν.
Διότι πρόκειται περί αναλγησίας αφού αντιδρώντας ο κ. Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος της δημάρχου Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου, αποκάλεσε "λαμόγια" τους "αγανακτισμένους" που διέκοψαν τη συνεδρίαση.

Το video είναι από το ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΔΕΝ ΑΝΘΙΣΕ ΑΚΟΜΑ; Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ; ΓΙΑΤΙ; ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ; ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕ ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΘΙΖΟΥΝ.ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ.Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ.