Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ..ΜΕΝΕΙ. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΡΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ, ΧΑΡΟΥΛΑ κά

Απορώ γιατί ακόμα κάθεται στο ΠΑΣΟΚ ο Τάκης Μοραλίδης, γνωστό στέλεχος του κόμματος στην Ημαθία, γραμματέας της οργάνωσης στην Ιταλία όταν σπούδαζε εκεί προ δεκαετιών και βέβαια υποψήφιος βουλευτής του κόμματος το 2007.
Ο Τ. Μοραλίδης μίλησε χτες το Σάββατο στον Χ. Καφτεράνη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την Κυβέρνηση, για τον ίδιο τον Παπανδρέου προσωπικά, για το Πασόκ, για τους βουλευτές, τα στελέχη του στην Ημαθία. Ρωτήθηκε και...απάντησε ευθέως για τη δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου και τους συνεργάτες της πετώντας ένα καρφί για τον γεν. γραμματέα του δήμου! Δείτε τι είπε για τον Μούρνο και την Μπαλτατζίδου.

Δείτε το βίντεο που θα ανεβάσω σε επόμενη ανάρτηση και προσέξτε εκεί που ο Τ. Μοραλίδης λέει ότι πήραν γραμμή στις εσωκομματικές εκλογές να ψηφίσουν και να στηρίξουν Γιώργο και όχι Βενιζέλο. Προσέξτε το σημείο όπου κρίνει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία. Δείτε τι λέει για τη Σιδηροπούλου και την …αφωνία της. Δείτε τι λέει για τα μέλη της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και ποια ξεχωρίζει.
Τέλος, δείτε τι απαντάει στην ερώτηση αν θα επιθυμούσε να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές.

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Φυσικα και δεν φευγει, ειναι αγωνιστης. Μονο που θυμαται τους αγωνες μονο οταν του παιρνουν πισω της θεσεις στο κρατος που τον εχουν διορίσει αφου τα εχει κανει θαλασσα, βλεπε ΕΒΖ. Καλο το κολπο κ Μωραλιδη αλλα σε πειραν χαμπαρι..