Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ

15 ΙΟΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 10.30
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19.30
Με τον κόσμο να έχει πλημμυρίσει τις Πλατείες, να ζητάει να φύγει η κυβέρνηση του Μνημονίου προχωράμε στην Γενική Απεργία στις 15 Ιούνη. Η κυβέρνηση ζητάει νέες θυσίες με ιδιωτικοποιήσεις στις ΔΕΚΟ, κόψιμο των μισθών με κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, διάλυση μέσω συγχωνεύσεων νοσοκομείων και σχολείων.
Την ίδια ώρα κλιμακώνει...τη ρατσιστική επίθεση και βγάζει τους νεοναζί στους δρόμους για να αποπροσανατολίσουν για το ποιος φέρνει τη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής μιας ΕΕ φρούριο με στρατόπεδα συγκέντρωσης, FRONTEX στα σύνορα, περιορισμό στο άσυλο από επιτροπές-κοροϊδία, πέταγμα στη παρανομία χιλιάδων που δεν έχουν τα ένσημα να ανανεώσουν άδειες εργασίας και παραμονής. Αστυνομία παντού, δικαιοσύνη πουθενά!
Γι αυτό στις 15 Ιούνη ΚΑΝΕΝΑΣ στη δουλειά, ούτε σε εργοστάσιο και βιοτεχνία, ούτε σε οικοδομή και γραφείο, ούτε σεντόνια απλωμένα στους δρόμους και υπηρεσίες στα σπίτια!
Είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στην εκμετάλλευση από τους Τραπεζίτες και τους βιομηχάνους που ζητάνε να δουλεύουμε για να ξεπληρωθούν τα δάνεια και οι τόκοι τους. Όπως κατέστρεψαν τις χώρες της Ασίας, της Αφρικής, της Μ. Ανατολής και τα Βαλκάνια με τις βόμβες του ΝΑΤΟ και τα προγράμματα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας αναγκάζοντας εκατομμύρια να φύγουν ως πρόσφυγες και μετανάστες έτσι και τώρα θέλουν να ρημάξουν και εδώ τα πάντα.
Στο κοινό αγώνα της εργατικής τάξης ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα και θρησκεία βρίσκεται το μέλλον για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, ρατσισμό και πολέμους.
Ο δρόμος των αραβικών επαναστάσεων φτάνει τώρα να συναντιέται με το εργατικό κίνημα στην Ελλάδα και τις συγκεντρώσεις στις Πλατείες! Να κάνουμε αυτή την ελπίδα άνεμο αλλαγής που θα σαρώσει το Μνημόνιο, το ρατσισμό και τον ίδιο τον καπιταλισμό!
Την Τετάρτη 15 Ιούνη θα συναντηθούμε όλοι στο συλλαλητήριο (10.30 πμ, Εργατικό Κέντρο Θεσ/νικης) για να διαδηλώσουμε με τα πανό της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών Θεσ/νικης. Και το απόγευμα της ίδιας μέρας σας καλούμε στην εκδήλωσή μας με θέμα: «Η πάλη για τη νομιμοποίηση κι ενάντια στους φασίστες» στις 7.30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσ/νίκης

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΥΛΟ στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: