Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Το έχει ο άνθρωπος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Πεταλωτής. Χτες στο Αγρίνιο ο εκπρόσωπος που πιθανόν να μην έχει αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που έφερες στη χώρα το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να νομίζει ότι...
θα έχει τη δόξα του Λαμπράκη, αποδοκιμάστηκε από πολίτες.
Πιθανόν να έχει "παραφρονήσει" ο υπουργός όταν υποστηρίζει ότι όσο τον αποδοκιμάζουν είναι "Γκοτζαμάνηδες" και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους κινητοποιεί όλους αυτούς. Αν μπορούσε να κάνει αυτόν τον ξεσηκωμό ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι σίγουρος ο Πεταλωτής ότι θα ήταν πρώτο κόμμα.
Δεν θέλει να αντιληφθεί ότι η λαϊκή κατακραυγή είναι σύσωμη και λίγο απέχει από το να πάρει και μορφή πιο έμπρακτης αποδοκιμασίας.
Πιθανόν να θέλει αυτή την εξέλιξη το σύστημα, να επιδιώκει νεκρό ή κάποια αιματοχυσία ώστε να φύγουν οι συντηρητικοί από τις πλατείες, να φύγουν οι οικογενειάρχες που φοβισμένοι χρόνια τώρα κατέβηκαν για πρώτη φορά στο δρόμο.
Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν άπαντες στο πολιτικό προσωπικό ότι η κατάσταση σήμερα σε σχέση μ΄ αυτή που έχει διαμορφωθεί αύριο με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 2 θα φέρει όλο το λαό στους δρόμους και δεν τους σώζει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: