Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Η ...ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Γ. Παπανδρέου στους βουλευτές του και η ουσία είναι ότι δεν είπε άπολύτως τίποτα. Τίποτα το καινούργιο, τίποτα το νέο, τίποτα το εξαιρετικό που να αξίζει να συζητηθεί. Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές να βρουν σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού που να αξίζουν να...σχολιαστούν και δε βρίσκουν τίποτα. Το μόνο που βρήκε να πει ο πολιτικός συντάκτης της ΝΕΤ ήταν το πόσες φορές χειροκρότησαν τον Παπανδρέου οι βουλευτές!!
Ο Παπανδρέου δεν ένιωσε την ανάγκη να πει κουβέντα για τις παραιτήσεις των Φλωρίδη- Νασιώκα, να πει λέξη για τους βουλευτές που μάζευαν υπογραφές για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν είπε λέξη για την αμφισβήτηση της ηγεσίας του από σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Τα άφησε όλα και αναμάσησε τα γνωστά. Επανέλαβε ότι η χώρα κινδυνεύει, ότι σ΄ αυτόν έλαχε ο κλήρος να τη σώσει και πολλές φορές αναρωτιέται "γιατί η χώρα να φτάσει σ΄ αυτό το χάλι".
Μια ερώτηση που την απάντηση μπορεί να τη δώσει άνετα ο ίδιος αφού έκανε 20 χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ και κάτι θα ξέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: