Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28,29/6/11

Τη συμμετοχή της στη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για τις 28 και 29 Ιουνίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε η ΠΟΕ ΟΤΑ. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, κλείνουν από το βράδυ της Κυριακής οι ΧΥΤΑ Φυλής και Μαυροράχης (Θεσσαλονίκη), ενώ τη Δευτέρα το μεσημέρι (από τις 12 ώς τη λήξη του ωραρίου) έχει προγραμματιστεί κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας....


Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί «όλους τους συλλόγους-μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ να οργανώσουν πανελλαδική κάθοδο τη δεύτερη ημέρα (29 Ιουνίου) για την περικύκλωσης της Βουλής».

Επίσης, εκφράζει την αντίθεσή του «στις ιδιωτικοποιήσεις στο τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην κατάργηση του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και στην προώθηση λύσεων που ευνοούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου».

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ «καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να χρησιμοποιήσουν όλη τη φαντασία τους, να πάρουν και άλλες πρωτοβουλίες, να έρθουν σε επαφή και με άλλους τοπικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, για να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό μέτωπο δυνάμεων που θα συνεχίσουν τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη».

«Το σύνθημα που φωνάζουμε 'ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ', που κινητοποιεί χιλιάδες εργαζόμενους, εργατικά συνδικάτα και το λαό που βρίσκεται στις πλατείες, μας ενώνει και συντονίζει τη δράση του εργατικού κινήματος με το κίνημα των «πλατειών» τονίζεται στην ανακοίνωση.

tanea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eimai periergi na do posoi tha apergisoun apo to dimo alexandreias ... einai kalo thema gia reportaz k. moxla