Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

EK NEOY AΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ Π.Π.Κ.Α ΩΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε στην απόφαση, η οποία παρεμπιπτόντως έχει ήδη υλοποιηθεί, της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας να εκμισθώσει τον χώρο που προβλέπεται απο το ιδρυτικό σχέδιο του κτηρίου το 1986, σε επιχειρηματία για να λειτουργήσει αναψυκτήριο.
Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας δια του Ν. Γκαβαρδίνα εξέφρασε την διαφωνία της και ζήτησε να γίνει ένα κυλικείο για να καλύπτονται οι ανάγκες των επισκεπτών του κτηρίου όταν αυτό δοθεί σε χρήση.
Προφανώς ο κ. Γκαβαρδίνας αγνοούσε οτι στο χώρο του ΠΠΚΑ και ειδικότερα στο φουαγέ υπάρχει χώρος να λειτουργήσει Κυλικείο, όπως σε κάθε τέτοιον αντίστοιχο χώρο.
Απο την πλευρά της ελάσσονος μειοψηφίας ο Δ. Παράσχος επανέλαβε τα όσα είχε ισχυριστεί και παλαιότερα με κύρια κατακλείδα της επιχειρηματολογίας του οτι "είμαι σίγουρος οτι στο μέλλον θα έχετε μετανοίωσει για την απόφασή σας αυτή" είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου.
Παραπλήσιες αππόψεις υποστήριξαν και οι εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών που συγκέντρωσαν περι τις 100 υπογραφές στο κείμενο που διακίνησαν και έθεσαν υπόψη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και εξ αυτού του λόγου το θέμα ετέθη προς συζήτηση και μόνο.
Διαβάστε σε άλλη ανάρτηση την απάντηση του Μπ. Γκιόνογλου σε όλους εκείνους που ετέθησαν απέναντι στην απόφαση της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: