Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ρεπορτάζ: ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Επισκεφθήκαμε το χώρο του κολυμβητήριου στην Αλεξάνδρεια που βρίσκεται στο χώρο του δημοτικού Αμφιθεάτρου. Οι εργασίες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και όπως δήλωσε στα "ΧΡΟΝΙΚΑ" ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου "το κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο και τον Ιούνιο θα δοθεί στους δημότες για χρήση. Ένα ακόμα μεγάλο έργο προστίθεται στην Αλεξάνδρεια που αποκτά υποδομές και παράλληλα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα πράγματα, ανεβάζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας ώστε να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε στους δημότες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
Η εγκατάσταση απαρτίζεται απο την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων (50αρα), αποδυτήρια ανδρών- γυναικών, ντουζιέρες, χλωριωτή ποδιών, φίλτρα κάθαρσης νερού, χώρους αποθηκευτικούς, γραφεία, κυλικείο.
Ακόμη, πρέπει να σημειώσουμε ότι ακριβώς δίπλα θα κατασκευαστεί μια ακόμα μικρή πισίνα που θα την χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά και βέβαια όλος ο χώρος θα αναπλαστεί με φύτεμα δέντρων (πλατάνια και άλλα), παιδική χαρά, νέο ταρτάν στα παρακείμενα γήπεδα μπάσκετ και τένις.
Μ΄ άλλα λόγια ο χώρος θα γίνει ένα σημείο αναφοράς για τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου.
Τον δήμαρχο συνόδευε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: