Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ME ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ είχε στο γραφείο του ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Εκμετάλλευσης Υδροηλεκτρικών Σταθμών ΔΕΗ Ελλάδος κ. Λέρης, ο Βοηθός Διευθυντή Εκμετάλλευσης Υδροηλεκτρικών Σταθμών ΔΕΗ Ελλάδος κ. Αργυράκης, ο Τομεάρχης Δικτύου ΔΕΗ περιοχής Βέροιας κ. Σουλιώτης, οι Τομεάρχες Λειτουργίας Υ/Η Σταθμών ΔΕΗ Σφηκιάς και Ασωμάτων κ. Καραντουμάνης και Καραγιαννίδης και ο Διευθυντής Συγκροτήματος ΔΕΗ Αλιάκμονος κ. Παπαιωάννου, οι οποίοι ενημέρωσαν το Νομάρχη για θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Αναφορικά με τα υδάτινα αποθέματα ενόψει του καλοκαιριού και της φετινής αρδευτικής περιόδου, τα στελέχη της ΔΕΗ πληροφόρησαν το Νομάρχη πως με σύνεση και με μέτρο της χρήσης των νερών δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Ο Νομάρχης ενημερώθηκε επίσης για το πρόγραμμα και τα σχέδια της ΔΕΗ σχετικά με την προώθηση του προγράμματος προβολής των έργων της επιχείρησης, μέσω των οποίων επιδιώκεται η συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.
Ο Νομάρχης από την πλευρά του δήλωσε θετικός στις συνεργασίες και σε όποιους άλλους σχεδιασμούς της ΔΕΗ αποσκοπούν και βοηθούν την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και ζήτησε να ενημερώνεται για τις περαιτέρω εργασίες στο Αναρρυθμιστικό Φράγμα Αγίας Βαρβάρας, ώστε να καταπολεμηθούν τα όποια εμπόδια και να συνεχιστεί το έργο χωρίς κωλυσιεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: