Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-1. ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 82΄

Κυριακή 13/04/08
30η αγωνιστική

ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 82’ Φάκκας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακριλής (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαμέτας - Καλεμτζής (Χαλκιδικής)
ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ: ΤΑΜΤΣΟΥΚΗΣ, Δώρης, Βασιλειάδης, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, Μπαλάκας, Ι. Τσομπανόπουλος, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, Καλκόπουλος, Π. Τσομπανόπουλος, Ιωαννίδης, Δίμτσης (60’ Σκοτάνης).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Χαρίσης, Λιάσκος, Ντσούρας (46’ Παπαδόπουλος), ΦΑΚΚΑΣ, Λαμπριανίδης, Κιρκιλιανίδης (50’ Αϊβαζίδης), Παππάς (46’ Αθανασιάδης), ΔΟΥΜΑΣ, ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ, Καφές, Κίτσας.

Χρειάστηκε να περάσουν 82 λεπτά παιχνιδιού για να πετύχει η ομάδα της Αλεξάνδρειας το γκολ της νίκης το οποίο της χάρισε τους 3 βαθμούς κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Καλλινίκης.
Στα πρώτα 20 λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο εστίες να απειλούνται ενώ στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα η Αλεξάνδρεια πιέζοντας τα καρέ του πολύ καλού τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ταμτσούκη απείλησε αρκετές φορές για να φτάσει τελικά στο γκολ με τον Φάκκα που της έδωσε την λύτρωση όπως είχε κάνει και στο Μακροχώρι.
Φαίνεται πως τα λόγια του προπονητή της Αλεξάνδρειας για μη εύκολο παιχνίδι στην Καλλινίκη επιβεβαιώθηκαν καθώς οι πράσινοι πέρασαν δύσκολο απόγευμα μέσα στην υπολογίσιμη όπως αποδείχθηκε έδρα. Ο κόουτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τα Κομνηνά είχε πει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία και η Αλεξάνδρεια θα πρέπει να δώσει όλη της την σοβαρότητα για να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Καλλινίκης.
Ο αγώνας περιείχε τα πάντα. Δυνατές μονομαχίες, φάσεις, γκολ, από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα και από μία αποβολή.
Σίγουρα ο mvp του αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ταμτσούκης που έπιανε τα άπιαστα και κράτησε την αγωνία του παιχνιδιού μέχρι τα τελευταία λεπτά.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Μέτρια αποδείχθηκε η διαιτησία του νεαρού Τσακριλή από την Χαλκιδική όπως και των επίσης νεαρών Παπαμέτα και Καλεμτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: