Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έτρεψαν σε φυγή τον Παναγιωτόπουλο με τα ...γέλια τους / VIDEO

Η ευρηματικότητα των Ελλήνων στη διαμαρτυρία κατά των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών και των προσώπων που τις εφαρμόζουν είναι ανεξάντλητη. Έτσι χθες,  διαμαρτυρόμενοι έτρεψαν σε φυγή υπουργό, με γέλια και χάχανα!

Να τι συνέβη στο κατάμεστο...
Μέγαρο Μουσικής, κατά  την έναρξη του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα», που διοργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Στην ομιλία του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου μια ομάδα καλλιτεχνών γελούσε,  συμπαρασύροντας και άλλους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρωτότυπη και πανέξυπνη διαμαρτυρία  διοργάνωσε η «Κίνηση Μαβίλη».

Όταν δε,ακούστηκε η λέξη «ανταγωνιστικότητα», το σούσουρο, τα γέλια και οι φωνές δυνάμωσαν, με τον υπουργό σε πλήρη αμηχανία να δηλώνει  πως ξέρει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την αντίδραση. Μάλιστα, φωνάζοντας είπε σε παρευρισκόμενη, που είχε σηκωθεί όρθια για να του απαντήσει: «Θέλετε να μετατρέψετε μια εκδήλωση για την ελληνική προεδρία, σε οχλαγωγία συνδικαλιστών της Αριστεράς. Αυτά να τα πείτε σε συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι ντροπή σας».Τα ειρωνικά χειροκροτήματα,τα γέλια και τα «ου» του κοινού  κορυφώθηκαν!

Και τότε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε σύξυλο το ακροατήριο -ήταν και ξένοι παράγοντες του Πολιτισμού- και  σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα! Προφανώς αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ούτε αίσθηση του χιούμορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: