Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πετυχημένο το 3ο γλέντι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας στην Αραβησσό

Πετυχημένο ήταν και φέτος το ετήσιο γλέντι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας που έγινε στην Αραβησσό. Το γλέντι της οργάνωσης που πλέον έχει καταστεί θεσμός τίμησαν με...
την παρουσία τους αρκετός κόσμος, σύντροφοι και φίλοι, και διασκέδασαν με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες.
Την εκδήλωση "άνοιξε" ο Γιώργος Ασκητής που αναφέρθηκε στον πολιτικό ρόλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο κίνημα και στην αναγκαιότητα να στηθεί ένα παλλαϊκό μέτωπο πάλης και ανατροπής της κυβέρνησης των μνημονίων και της εξαθλίωσης, να ανατραπούν μνημόνια και συμβάσεις. Έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντώνης Δραγανίγος, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αναφέρθηκε στο χρέος της χώρας που πρέπει να διαγραφεί, να γίνει παύση πληρωμών και εθνικοποίηση των τραπεζών ώστε να δουλεύουν για την κοινωνία και το λαό και ανέλυσε το αντικαπιταλιστικό πρόταγμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι η ρήξη με την ΕΕ, η αποδέσμευση της χώρας από αυτή με ένα ευρύ λαϊκό κίνημα που θα επιβάλλει την θέλησή του κόντρα σε λογικές διαχείρισης του συστήματος όπως με σαφήνεια δείχνει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Επισήμανε δε ότι το κυβερνητικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ευοδώσει και θα στοιχίσει πολύ στην Αριστερά αφού ο κόσμος θα ταυτίσει την ανεπάρκειά του με όλη την Αριστερά.

Σε νεώτερη ανάρτηση θα δείτε και τα δυο βίντεο με τις ομιλίες του Γ. Ασκητή και του Αντ. Δραγανίγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: