Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

VIDEO - Παρέλαση στη Νάουσα οι συμμορίτες- Γραφικοί και επικίνδυνοι

Μέλη της ναζιστικής συμμορίας πήγε στη Νάουσα και έκανε παρέλαση και κατέληξε στην πλατεία όπου έδωσαν ρεσιτάλ ηλιθιότητας και γέλιου. Οι τύποι φαίνονται από μακρυά ότι χρειάζονται βοήθεια αλλά διάλεξαν λάθος δρομολόγιο. Αντί για τον ειδικό της περίπτωσής τους πήγαν στην Συμμορία και υποκρίνονται, φαντασιώνονται ότι...
είναι λοκατζήδες, πολεμιστές και σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν γέλιο.
Θα ήταν αστείοι αν δεν ήταν επικίνδυνοι. Θα ήταν για λύπηση αν δεν ήταν επικίνδυνοι. Μέσα στην ομάδα που λειτουργούν καθίστανται πλέον επικίνδυνοι. Οι μετριότητες αυτές, οι ασημαντότητες αυτές απέκτησαν ρόλο και αιτία ύπαρξης και θέλουν να εκδικηθούν τη ζωή, τους συνανθρώπους, όλους. Είναι έτοιμοι να μεγαλουργήσουν για πάρτι τους ώστε να γίνουν αποδεκτοί από την ομάδα που τους έκανε τη χάρη να τους δεχτεί στους κόλπους της. Που τους έδωσε χώρο να λειτουργήσουν.

Για αυτό είναι επικίνδυνοι. Γιατί είναι κομπλεξικοί και έχουν πολλά απωθημένα. Δείτε τους και βγάλτε συμπέρασμα. Δείτε τους που κάνουν παρέλαση στη Νάουσα χτες το απόγευμα. Ένας κι ένας. Γραφικοί είναι αλλά παράλληλα είναι επικίνδυνοι.



βίντεο και φωτογραφία από την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΗΣ

1 σχόλιο:

Anastasios είπε...

χαχαχαχα.....επικινδυνα ζωα, οντως