Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ψηφίζεται την Παρασκευή ο κανονισμός για τα πεζοδρόμια- Σκληρή πραγματικότητα προκαλεί αντιδράσεις

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 3 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας. Ένα από τα θέματα της εκτός ημερήσιας διάταξης θα που θα θέσει η διοίκηση είναι ο κανονισμός λειτουργίας των πεζοδρομίων.
Και θα τεθεί το θέμα αυτό διότι στην χτεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συζήτησε και ψήφισε το...
θέμα Νο9 που έλεγε "Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Αλεξάνδρειας για λήψη απόφασης κανονισμού χρήσης δημοτικών πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων."
Η απόφαση που ελήφθη μετά από εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Σ. Κούγκα είναι σκληρή και εν πολλοίς οδηγεί στα περισσότερα καφέ να αφαιρέσουν αρκετά τραπεζοκαθίσματα με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση της επιτροπής είναι να παραμείνει μια σειρά μήκους 2 μέτρων επί του πεζοδρομίου στην οδό Βετσοπούλου. Να παραμείνει μια σειρά τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο (παλιό και νέο) και μόνο στην αριστερή πλευρά όπως βλέπουμε την οδό Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς Βέροια.
"Θα εφαρμοστεί αυστηρά η νομοθεσία" δήλωσε ο κ. Κούγκας και αυτό είναι προφανές ότι θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα για τα καταστήματα που είναι προφανές ότι θα οδηγηθούν σε δεκαήμερα σφραγίσματα και ίσως και οριστική αφαίρεση αδείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τις ακακίες που έβαλαν στην Ν. Πλαστήρα τις είδες δήμαρχε - μαρμαρωμένε βασιλιά? Επι των ημερών σου γίνεται ένα μεγάλο έργο και εσύ που είσαι? Κοιμάσαι μήπως? Είσαι βλέπεις και παππούς. Τις ακακίες (εμείς στο χωριό χωριό μου τα λέμε μέλια) τις τρώνε τα κουνέλια. έχεις σκοπό να γίνεις κουνέλι ( για λαγό σε κόβω δήμαρχε - μαρμαρωμένε βασιλιά ), ή έχεις σκοπό να καταπολεμήσεις την ανεργία της πόλης μας κάνοντας τους κατοίκους να βάλουν κουνέλια.
Δε ντρέπεσαι λίγο ρε δήμαρχε? Ακακίες? Τόσα λεφτά άρπαξαν απο το έργο οι αγαπημένοι εργολάβοι σου. Ακακίες?
Είσαι ο χειρότερος των χειροτέρων που πέρασε ποτέ απο τον δήμο αλεξάνδρειας. Κοινός την πάρτυ σου και τον μισθό σου κοίταξες. Στις επόμενες εκλογές μην βάζεις. Γιατί απλά δεν υπάρχεις μαρμαρωμένε. γίνεται ένα έργο ζωής στην πόλη μας με χίλιες παρατυπίες και εσύ σφυράς αδιάφορος. Ντροπή σου ρε........