Σάββατο 20 Απριλίου 2013

VIDEO- Η αντιπαράθεση Τσακαλώτου (ΣΥΡΙΖΑ)- Μπαλού (ΚΚΕ) φέρνει νούμερα/κέρδη στο MEGA

Δείτε το βίντεο με την δημόσια αντιπαράθεση από το τηλεπαράθυρο του MEGA μεταξύ της Αλεξάνδρας Μπαλού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Ευκλ. Τσακαλώτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι δυο εκπρόσωποι της Αριστεράς με...
αφορμή το περιστατικό στη Μανωλάδα αντιπαρατίθενται δημόσια οξύνοντας ακόμα περισσότερο το τεταμένο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ηγεσιών και που σε τίποτα δεν προσφέρει στην κοινή υπόθεση της ενότητας του χώρου στα σημεία που συμφωνούν, στα σημεία που συμπίπτουν οι πολιτικές δράσεις.
Βέβαια, τέτοιες αντιπαραθέσεις φέρνουν τηλεοπτικά νούμερα στο κανάλι που υπηρετεί το σύστημα με συνέπεια, φέρνει νούμερα και κέρδη. Ικανοποιεί τους πολιτικούς αντιπάλους της Αριστεράς που κάνουν σημαία τις διαφορές των κομμάτων. Ενσπείρουν ανησυχίες στους ανθρώπους του χώρου για τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς μπροστά στο κρίσιμο δίλημμα αν θα υποστηριχτεί μια λύση με αριστερό πρόσημο ή θα επικρατήσουν άλλες, μηδενιστικές λογικές.
Είναι προφανές ότι όλα αυτά θα λύνονταν αν υπήρχε κοινή δράση στο δρόμο μεταξύ όλων των κομμάτων της Αριστεράς. Θα τα είχε λύσει η ίδια η ζωή αλλά η περιχαράκωση των κομματικών μηχανισμών τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τις ηγεσίες, τις γραφειοκρατίες των κομμάτων. Όχι τους εργαζόμενους και τους εργάτες...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άδικο έχει η Μπαλού? Αφού στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.

Anastasios είπε...

η ζωη τι να λυσει οταν ο ΣΥΡΙΖΑ εχει κανει σημαια του τις οβιδιακες μεταμορφωσεις, την αλλαγη στασης καθε μηνα απεναντι στο μνημονιο, οταν εχει ζητησει τη συνεργασια εθνικιστων και ακροδεξιων, οταν καθα λιγο γινεται αλαλουμ με τις δηλωσεις στελεχων του για θεματα οικονομικης πολιτικης, οταν στο συνδικαλιστικο κινημα συνεργαζεται με ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ παντου για να κτυπα το ΠΑΜΕ, οταν, οταν...αμετρητα ειναι, και πρεπει το ΚΚΕ να κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο για χαρη της "ζωης"?Ε συγνωμη αλλα δεν γινεται...