Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ- Δε γίνεσαι Υπουργός με αυτόν τον τρόπο Απόστολε. Η υπερβολή προκαλεί

O βουλευτής με τον Τσαυτάρη. Ίσως σε
μερικές μέρες γίνουν συνάδελφοι
Όλοι πιστεύω ότι γνωρίζεται την έκφραση "ένα γέλιο θα σας θάψει".


Βλέπω με έκπληξη αλλά και θλίψη είναι η αλήθεια την εργολαβική προβολή που τυγχάνει ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και αναρωτιέμαι: Δεν έχει συμβούλους να τον προστατέψουν; Δεν έχει δικούς του ανθρώπους που εμπιστεύεται να του πουν ότι εκτίθεται με όλα αυτά που γράφουν διάφοροι για να τον...
"ανεβάσουν" υποτίθεται;

Ο Βεσυρόπουλος εκλέχτηκε βουλευτής από σπόντα. Όλοι γνωρίζουμε ότι στην αρχική ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ δεν ήταν μέσα στη λίστα. Μπήκε στη λίστα των υποψηφίων όταν αρνήθηκε ο Μ. Χαλκίδης να είναι υποψήφιος και άδειασε μια θέση. Ο "ψηλός" έγινε υποψήφιος και στις εκλογές του Ιουνίου εκλέχτηκε πίσω από τον κουμπάρο του και άσπονδο πλέον φίλο του, τον Λ. Τσαβδαρίδη.

Έκτοτε έχει ξεδιπλωθεί μια επικοινωνιακή επίθεση προβολής του έργου και της δράσης του βουλευτή που  επάξια μπορεί να τιτλοφορηθεί ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Το γραφείο του βουλευτή βομβαρδίζει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με δελτία και ανακοινώσεις για άκρως επουσιώδη ζητήματα παρουσιάζοντάς τα ως κορυφαία θέματα που έλυσε ο Βεσυρόπουλος. Κυριαρχεί η λογική "κατόπιν ενεργειών μου" σε ό,τι κι αν γίνεται στην Ημαθία ώστε να παγιωθεί στους Ημαθιώτες ότι ο βουλευτής κινείται, ασχολείται με πράγματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο, είναι παραγωγικός.

Κι αν κάποιος μπορεί να αντιληφθεί το άγχος των υπαλλήλων του βουλευτή να παρουσιάσουν την τρίχα ως τριχιά δεν μπορεί να αντιληφθεί, να κατανοήσει την αποδοχή εκ μέρους του ιδίου της "προβολής" που του κάνουν ορισμένοι παρουσιάζοντάς τον ως τον επόμενο υπουργό Οικονομικών, ως τον νέο Στουρνάρα ένα πράμα.
Η αρχή έγινε προ μηνών όταν μια καθημερινή εφημερίδα της Αθήνας φιλοξένησε ένα άρθρο του Βεσυρόπουλου με θέμα τον προϋπολογισμό του 2013 στον οποίο ήταν εισηγητής εκ μέρους της ΝΔ. Το θέμα αυτό εστάλη από το γραφείο του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και έγινε αναπαραγωγή με διθυραμβικούς τίτλους. Ακολούθησαν σχόλια παραπολιτικού επιπέδου που όλα είχαν το ίδιο στυλ. Σε όλα γράφονταν το πόσο κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού βρίσκεται ο Βεσυρόπουλος και ότι λίαν συντόμως θα γίνει και υπουργός.

Η φαιδρότητα όταν συνδυαστεί με την σοβαροφάνεια τότε το μείγμα είναι εκρηκτικό. Αν νομίζει ο Απ. Βεσυρόπουλος ότι με τέτοια δημοσιεύματα θα κάνει πολιτική καριέρα τότε είναι γελασμένος. Θα του πω δημόσια ότι το μόνο που καταφέρνει είναι να απαξιώνει το όποιο έργο του. Οι υπερβολές δεν βοήθησαν κανέναν, απεναντίας προκαλούν το λαό που βλέπει μια ευθεία απόπειρα να τον δουλέψουν μπροστά στα μάτια του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μην το ψηφίσης άλλη φορά .