Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Π. Χριστοδουλίδου- Αποχωρώ από το ΠΑΜΕ και την παράταξη του ΚΚΕ στην ΕΣΗΕΑ - Καταγγελία για τις μαζικές απολύσεις στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Π. Χριστοδουλίδου
Άλλη μια "γνωστή αντικομμουνίστρια" βγαίνει δημόσια και κάνει συνειδητά ζημιά στο κόμμα του λαού, το ΚΚΕ.
Η Πόπη Χριστοδουλίδου, στέλεχος του ΠΑΜΕ, μέλος της ΕΣΗΕΑ και της μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕΣΥ, αποχωρεί από τη «Δημοσιογραφική Συνεργασία» και το ΠΑΜΕ Τύπου.
Γιατί το κάνει αυτό η "πράκτορας του εχθρού"; Γιατί θέλει να αντιδράσει στις μαζικές απολύσεις που...
κάνει το κόμμα στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
Έλα όμως ντε που μόλις χτες βγήκαν ορισμένα παπαγαλάκια στο διαδίκτυο να κατακρίνουν όλους όσοι αναδημοσιεύσαμε τις πληροφορίες για τις μαζικές απολύσεις από την κομματική εφημερίδα. Τι άραγε θα πουν τώρα; Θα πουν ότι η Χριστοδουλίδου εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία.
Να τι ακριβώς δήλωσε η κ. Χριστοδουλίδου στο peiratikoreportaz :

«Αποχωρώ από την συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ σε ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ και από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Θα μας δοθεί ο χρόνος να πούμε περισσότερα και με την ειλικρίνεια, που με διακρίνει, να είστε βέβαιοι πως θα μιλήσω ανοιχτά για όλα!

Δεν έκρυψα ποτέ, έως τώρα τις αντιρρήσεις μου για απολύσεις συναδέλφων από όλο το φάσμα των ΜΜΕ, που έκανε το ΚΚΕ.

Τώρα, το ποτήρι ξεχείλισε....
Αδυνατώ να κατανοήσω πως θεωρούνται δυνατοί όσοι αποδέχονται τις μαζικές απολύσεις για χάρη της εφημερίδας του κόμματος.

Για μένα και την συνείδησή μου τούτες τις γιορτινές μέρες, αλλά και μετά δεν δικαιολογείται με τίποτα να απολύεις εργαζόμενους από τον "ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ" και εσύ ο ίδιος να πηγαίνεις για περιφρούρηση στα εργοστάσια ή στις επιχειρήσεις τύπου. γιατί το σκληρό αφεντικό απολύει εργαζόμενους!

Αποχωρώ λοιπόν και παραιτούμαι και από την συνδικαλιστική παράταξη "Δημοσιογραφική Συνεργασία" στην ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ και από το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ!

Η θέση μου είναι και θα παραμείνει διάφανη και σταθερή, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων του "ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ" και της τηλεόρασης του 902 και στο πλευρό όσων συναδέλφων δοκιμάζονται σκληρά , όχι μόνο στα ΜΜΕ, αλλά και σε κάθε άλλο κλάδο εργαζομένων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: