Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

Με «αρχαιολατρική» μεγαλοπρέπεια, επικλήσεις στον «Μέγα Παν» και απύθμενο μίσος εναντίον του Χριστιανισμού!


Ο «Κύκλος της Φωτιάς» είναι ακόμη Ζωντανός!
Η αθάνατη Γιορτή των Γενεθλίων του Ανικήτου Ηλίου. Και εμείς εξωμότες της πολιτικής των διαχειριστών και των εμπόρων των ιδεών, Υπερασπιστές της Παράδοσης, τελευταίοι Πιστοί σε έναν κόσμο, που οδηγείται στην Αθεΐα και...

διαλέγει σαν είδωλό του τον φρικτό Μολώχ, νοιώθουμε παντοδύναμο μέσα μας, τις Άγιες αυτές Ημέρες, το κάλεσμα της Φυλετικής ψυχής, το κάλεσμα του Αήττητου Ηλίου.

Στην μεταπολεμική εποχή της υλοκρατίας που ζει η τωρινή ανθρωπότητα, βυθισμένη στην δίνη της κερδοσκοπίας του συμφέροντος και της ισοπεδωτικής διεθνοποίησης, οι γιορτές αυτές κρατούν το υπολειπόμενο μυστικό νόημα της ύπαρξης, και πέρα από την εμπορευματοποίησή τους διατηρούν άσβεστη μια σπίθα μαγείας, θρησκευτικής μέθεξης και εσωτερικής χαράς. Οι ψίθυροι του αρχέγονου παρελθόντος μένουν ασίγαστοι, άσχετα από τον επαχθή υλιστικό τρόπο της προκατ-πλαστικοποιημένης εποχής μας, κι ακόμα ο Άνθρωπος νοιώθει πως αναζητάει την επαφή με το κοσμικό Ένα, πηγή της Αρμονίας, της Υγείας και της Ομορφιάς. Όταν ο Πάπας Γρηγόριος αποφάσισε να εγκαταστήσει τις Χριστιανικές γιορτές στις ίδιες περίπου ημέρες με τις πανάρχαιες παγανιστικές γιορτές των προγόνων μας, εξυπηρέτησε (μάλλον ακούσια) την επιβίωση της ψυχικής ακεραιότητας της Φυλής. Ήδη η λαίλαπα είχε αφανίσει με λύσσα και μισαλλοδοξία πάμπολλα στοιχεία του Ελληνικού Πολιτισμού, γκρεμίζοντας τους Αρχαίους Θεούς από τα βάθρα τους και ξεκληρίζοντας τους πιστούς. Όμως καμμία απειλή, καμμία συνωμοσία ή άθλια σκοπιμότητα οποιουδήποτε μισανθρώπου δεν στάθηκε ικανή να ξεριζώσει το μύχιο και τρίσβαθο ρεύμα της Ιερής Παράδοσης. Ο Χριστός σαν άλλος Απόλλωνας αναδύθηκε μέσα από το σκοτάδι, απορροφώντας στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία του Ηλιακού Λόγου. Ο Χριστός, Φοίβος και Μίθρας μαζί ενσαρκώνεται στην Γη, για να διώξει το σκοτάδι και το κακό μακριά από τους Ανθρώπους. Αλεξίκακος και ιατρός, εξορκιστής των Δαιμόνων και φύλακας των παιδιών, φωτοβόλος Υιός του Μεγάλου Πατέρα προστάτη. Του Πατέρα που παίρνει στην χριστιανική εικονογραφία την μορφή του Διός-Βόταν.

Από το περιοδικό "Αντεπίθεση":

DIES NATALIS SOLIS INVICTI

21η Δεκεμβρίου. Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Μια Νέα ροδοδάκτυλη Αυγή θα ανατείλλει. Η αθάνατη γιορτή των Γενεθλίων του Ανίκητου Ήλιου.

Οι γιορτινές ημέρες για τον Χριστιανισμο, συνάμα και για την Λευκή Φυλή, είναι ημέρες χαράς, αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, όμως σηματοδοτούν και τον απολογισμό έργων, του έτους που φεύγει και ορισμός στόχων για μια καινούργια αρχή! Σε μια κοινωνία παρηκμασμένη,βυθισμένη σε μια αδηφάγα υπερκαταναλωτική μανία, που η άκρατη κερδοσκοπία, ο ατομικισμός και η ωφελιμιστική ευδαιμονία αποτελούν στοιχεία του κυρίαρχου αστικού πολιτισμού, οι γιορτές αυτές κρατούν άσβεστη την φλόγα μιας ανώτερης, εσωτερικής χαράς και ευεξίας,την πίστη στο αιώνιο μυστικό της Ζωής. Πάρα τις προσπάθειες αιώνων, να εξαλειφθεί η Πίστη στην αρχέγονη λατρεία της Φύσης,είχε σαν αποτέλεσμα να διατηρηθεί αναλλοίωτο το πνεύμα της ίδιας της Φυλετικής Ψυχής.
"Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη

Ο Μέγας Παν δεν πέθανεν,όχι ο Παν δεν πεθαίνει!¨
Με τα μοναδικά αυτά λόγια του ποιητή,Εμείς οι τελευταίοι πιστοί, μιας λάμψης που ποτέ δεν έσβησε,φορείς μιας μυστικής κοινωνίας Αρίστων, ιεροφάντες στο Άδυτο της Ιερής Παράδοσης, βαδίζουμε...μέσα στην νύχτα που κάποιοι επέβαλλαν,σαν τύμπανα πολέμου πάλλονται οι καρδιές μας, με τον Ήλιο κρυμμένο μέσα τους.Ιππότες του αστραφτερού σκότους συνεχίζουμε μέσα στην θύελλα,σε πείσμα των καιρών, για το αέναο γύρισμα του κύκλου.Προχωράμε μπροστά,αιμάτινο ποτάμι στην Μητέρα Γη,σπόρος για την παντοτινή αναγέννηση της Φύσης,με το αείρευστο,το άφθαρτο πυρ του Ήλιου κάθαρση στις ψυχές μας,αφουγκραζόμαστε το ψιθύρισμα των δέντρων που με την κορυφή τους δείχνουν το διαδρομή του ταξιδιού για την Υπερβορέα.
Λίγοι έναντι πολλών,επιλέγοντας την ζωή του λύκου αντί του προβάτου,ενάντιοι σε ένα κόσμο που προσκύναει τον Μολώχ,στρέφουμε το βλέμμα μας ψήλα...προς τον Δημιουργό της Αρμονίας,της Ομορφιάς νιώθοντας μέσα μας δυνατά όσο ποτέ τον ποιήτη
 
"Η γη μας γη άφθαρτων
αερικών και ειδώλων,
Πασίχαρος και υπέρτατος
θεός μας ειν’ο Απόλλων¨
 
Βλέπουμε το "μπαστάρδεμα" που επιχειρήται, έτσι ώστε ο Χριστός να παρουσιαστεί ως ο...Απόλλων, ο Μίθρας (!!!) και τελικά, να ακουστεί ξανά το όνομα του "Μέγα" Πανός, που αρέσει ιδιαίτερα στους Χρυσαυγίτες!!!
Αυτή είναι η "Ορθοδοξία" που πρεσβεύουν: Ένα μείγμα που περιλαμβάνει παγανισμό, βουδισμό, θεοσοφία, νεοεποχίτικες αντιλήψεις και ολίγον από Χριστιανισμό, όταν δεν τον βρίζουν για "την καταστροφή που έκανε στον πολιτισμό μας"!!!
Ευχόμαστε στους "Ορθόδοξους" Χρυσαυγίτες καλά...ηλιούγεννα!!!
Υ.Γ. Αλήθεια, για την εορτή των Χριστουγέννων θα βάλετε τίποτα στην ιστοσελίδα σας έστω; Ή φοβάστε μην χάσετε την παγανιστική σας πελατεία...;
Υ.Γ. Όλως...τυχαίως, τα ηλιοστάσια εορτάζονται με λαμπρότητα και από τους Μασώνους: Δείτε εδώ και εδώ...!
 
 
 
*Απαραίτητη διευκρίνιση: Προσωπικά δεν με αφορά ούτε ο Χριστιανισμός ούτε καμιά άλλη θρησκεία. Το δημοσίευμα αυτό έχει μια πασιφανή σκοπιμότητα. Έστω και έναν χριστιανό να επηρεάσει που ψήφισε την Συμμορία ή είναι οπαδός της και αποχωρήσει τότε θα είναι κέρδος. Έστω και στο όνομα του χριστιανισμού. Η μάχη κατά του φασισμού πρέπει να δοθεί με όλα τα μέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: