Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η Γιάννα Γαϊτάνη για την επίθεση ΝΔ- Χ.Α εναντίον της

Θέλοντας να κάνει αντιπερισπασμό η ΝΔ εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ νόμισε ότι βρήκε την ευκαιρία να τον πλήξει εκμεταλλευόμενη την συνέντευξη της βουλευτίνας Γ. Γαϊτάνη για την FYROM.
Ο γραμματέας της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπράττει στον σκοπιανό αλυτρωτισμό.
Η βουλευτίνα Θεσσαλονίκης έκανε την...

παρακάτω δήλωση για όλους όσοι υποκριτικά βγήκαν και βγάζουν άναρθρες κραυγές.
"σύμπραξη με το σκοπιανό αλυτρωτισμό",

«Το ψέμα και η αντιστροφή της πραγματικότητας αποτελούν παράδοση για τα στελέχη της ακροδεξιάς και της δεξιάς. Η επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εμού από πλευράς Νέας Δημοκρατίας το επιβεβαιώνει.
Το επιβεβαιώνει, η υποτιμητική εκ μέρους τους αναφορά στις διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών, όπου συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν δικαιούνται να μιλούν για ανευθυνότητα, όσοι συνεργάζονται ανοιχτά με τους τρομοκράτες της Χρυσής Αυγής μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν την Αριστερά και το κοινωνικό κίνημα. Είμαστε συνηθισμένοι στις κατηγορίες. Οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών μάς έχουν κατηγορήσει συχνά επειδή απαιτούμε μειώσεις στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Αυτοί που καρπώνονται κέρδη και μίζες δισεκατομμυρίων από τους εξοπλισμούς, τους οποίους δικαιολογούν ακριβώς με την καλλιέργεια εθνικισμών και ψεύτικων φόβων στο λαό».


Δείτε και την επίμαχη δήλωση της Ιωάννας Γαϊτάνη στην εφημερίδας της γείτονος χώρας


«Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείται εσείς: Μακεδονία.

Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν τα πράγματα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας.

Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Αιτία γι’ αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλά άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα προκειμένου να καλυφθούν άλλα πράγματα που συμβαίνουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια: