Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ"

Σε οργανωτικές και πολιτικές αποφάσεις κατέληξε η ολομέλεια της δημοτικής παράταξης "Συνεργασία Πολιτών Αλεξάνδρειας" σήμερα το βράδυ. Ο επικεφαλής της παράταξης Θαν. Τσιάπλας έκανε μια σύντομη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της αναμέτρησης του Νοεμβρίου λέγοντας ότι..
το ποσοστό που πήρε η παράταξη είναι καλό σε συνάρτηση με τις συγκυρίες αλλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο και να βγει η παράταξη ακόμα πιο δυνατή. Τόνισε ότι στόχος όλων θα πρέπει να είναι η συλλογική δουλειά και η συγκροτημένη παρουσία των δυο αιρετών τόσο στο δημοτικό συμβούλιο με την δική του παρουσία όσο και στην δημοτική κοινότητα Αλεξάνδρειας με την παρουσία του Κ. Γιαννακίδη.
"Θα στηρίζουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες της διοίκησης που κατά την άποψή μας θα κινούνται στην κατεύθυνση της καλυτέρευσης της ζωής των συμπολιτών μας" είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από όλους να συμμετέχουν στις ομάδες δουλειάς που συγκροτήθηκαν.
Ακολούθως το λόγο πήραν αρκετά μέλη της δημοτικής παράταξης λέγοντας ότι η παράταξη πρέπει να δικαίωσει τις προσδοκίες των πολιτών που την ψήφισαν και ως εκ τούτου να έχει μέλλον, βλέποντας τις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014.
Τέλος, εκλέχτηκε μια συντονιστική επιτροπή που θα "τρέχει" διαδικαστικά ζητήματα και θα αποτελεί έναν πυρήνα αναφοράς στη συλλογική δουλειά της παράταξης.
Να σημειωθεί ότι εξ αρχής μπήκε θέμα και ξεκαθαρίστηκε αμέσως ότι η η δημοτική παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν έχει καμιά οργανική σχέση με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΤΙΤΩΝ που υπήρξε το πρόπλασμά της μιας και η τελευταία έκλεισε τον κύκλο της μετεξελισσόμενη στην δημοτική παράταξη.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι η μόνη ως τώρα που έκανε συγκέντρωση σε επίπεδο δήμου και σωστά το επισήμανε ο Π. Καπόγλου.

Αξίζει να επισημανθεί η αναφορά του Θ. Τσιάπλα στις αθλιότητες, όπως τις χαρακτήρισε, που διακινούσαν ορισμένοι και έχουν να κάνουν με τα όσα ειπώθηκαν ότι έγινε εξαγορά ψήφων της παράταξης από την πλευρά Δημητριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: