Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Ειδικό Σχολείο Νάουσας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή , στο χώρο του σχολείου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πατήρ Αθανάσιος Νίκου εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Φλιτούρης, ο Προϊστάμενος..
του 2ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Κουκουλάς, ο Προϊστάμενος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Κατράνας, ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Λυκοστράτης, ο τέως βουλευτής του Ν. Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης Λάζαρος, ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Νάουσας κ. Κύρου Νικόλαος, μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Μαρίνας και οι γονείς των μαθητών των δύο σχολείων.
Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Νάουσας κ. Χαρίση Αντωνία, μετά τους χαιρετισμούς που απηύθυνε στους καλεσμένους, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έναρξη κυκλοφορίας του νέου λεωφορείου του σχολείου, ενάμιση χρόνο μετά την απόκτησή του, καθώς και στην έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του ΕΕΕΕΚ Νάουσας (http://eeeek.ima.sch.gr).
Στη συνέχεια οι μαθητές των δύο σχολείων απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έλαβαν μέρος στο χριστουγεννιάτικο σκετς με θέμα, τι άλλο, τον Άγιο Βασίλη , την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ!
Στο τέλος μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα από τους μαθητές του Γυμνασίου Μαρίνας και η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για την καινούρια χρονιά που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: