Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

EΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου κατέθεσαν την ακόλουθη ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις πυροσβεστών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας
Τις μεγάλες ελλείψεις σε πυροσβέστες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νάουσας κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι πυροσβέστες με επιστολή τους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν από τις 34 οργανικές θέσεις είναι καλυμμένες μόνο οι 22, έναντι 27 το 2007. Το πρόβλημα είναι παλιό και γνωστό στους αρμόδιους, αφού με έγγραφό τους από το Μάιο του 2007 τους είχαν ενημερώσει.
Η θερινή περίοδος έφτασε και η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, όπως προσλήψεις επαρκούς μόνιμου προσωπικού, εξοπλισμό κ.λ.π που θα αποτρέψουν να επαναληφθεί το περσινό «κακό», αφού οι δυσάρεστες μνήμες από τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει το περσινό καλοκαίρι στον ορεινό όγκο της Νάουσας είναι ακόμη νωπές.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός αν θα ενισχύσει η Κυβέρνηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας Νομού Ημαθίας με όλο τον απαιτούμενο αριθμό μονίμων πυροσβεστών αλλά και ότι άλλο απαιτείται (εξοπλισμό κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: