Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Συνοδευμένος από τους διευθυντές όλων των διευθύνσεων της Νομαρχία και τους δυο αντινομάρχες Κ. Σούρλα και Γ. Καπετανόπουλο, τον διευθυντή της νομαρχίας κ. Γιαβανναρτζή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στις 11 ο νομάρχης Κ. Καραπαναγιωτίδης το δήμο Αλεξάνδρειας όπου τον περίμεναν ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου, οι αντιδήμαρχοι Σ. Κούγκας, Ν. Ανεσίδης και Μ. Βουλγαροπούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κ. Ναλμπάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γκαβαρδίνας, Παράσχου Κ., Πάντος Γ, διευθυντές σχολείων.
Στη διάρκεια της σύσκεψης ο νομάρχης κατέγραψε τα αιτήματα- προβλήματα που έθεσε υπόψιν του ο δήμαρχος όπως:
Σχολική στέγη (χρειάζεται επειγόντως νέο κτήριο Γυμνασίου- Λυκείου), συμμετοχή στην δημοπράτηση του ΠΠΚΑ με το ποσό που έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει η Νομαρχία, στο τέλος Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η μελέτη, είπε ο δήμαρχος και θα δημοπρατηθεί. Ο νομάρχης είπε: «Θα βάλουμε όσα χρειαστεί να τελειώσει το έργο».
Επίσης ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά δρόμων που πρέπει να γίνουν όπως να σκεπαστεί η στραγγιστική τάφρος προς Λουτρό, ο δρόμος Αλεξάνδρεια- Βρυσάκι που είναι ημιτελής κλπ.
Ακόμη ο Μπ. Γκιόνογλου έθεσε υπόψιν του νομάρχη το θέμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κλειστό του 2ου Λυκείου και δεν έχει έδρα να δηλώσει η ομάδα μπάσκετ της Αλεξάνδρειας που φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Τέλος, είπε για την κατασκευή της Στέγης στο Δημοτικό Στάδιο που χρονίζει
.
Μπαρμπαρούσης: «Λένε ψέματα όσοι λένε ότι το νερό της Αλεξάνδρειας δεν είναι καλό»
Από την πλευρά τους οι διευθυντές της νομαρχίας αναφέρθηκαν στους τομείς ευθύνης των. Χαρακτηριστικό ήταν το μέρος της τοποθέτησης του διευθυντή Περιβάλλοντος κ. Μπαρμπαρούση που τόνισε ότι «όποιος λέει ότι το νερό της Αλεξάνδρειας που πίνει ο κόσμος έχει πρόβλημα λέει ψέματα».
Ο Νομάρχης με τη σειρά του είπε ότι η τετραετία αυτή είναι του κάμπου αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν «ριγμένος» σε σχέση με τον υπόλοιπο νομό.
Το λόγο πήραν επίσης οι σύμβουλοι Γκαβαρδίνας και Παράσχου και έθεσαν διάφορα ζητήματα.
*Αναλυτικά το θέμα στην έκδοση της εφημερίδας «ΧΡΟΝΙΚΑ» της Τρίτης 24/6/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: