Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

H ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Χτες το βράδυ συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του Πασόκ και ανέδειξε την αναπληρώτρια γραμματέα.
Μετά από δυο ψηφοφορίες αναπληρώτρια εκλέχτηκε η κ. Παπαοικονόμου με 9 ψήφους έναντι 8 ψήφων της Αρίστης Κουκουρίκου(δεξιά). Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο ήταν τρεις υποψήφιες, οι κ. Κουκουρίκου που πήρε 6 ψήφους, η κ. Παπαοικονόμου (κάτω αριστερά) με 6 ψήφους και η κ. Βασειλιάδου που πήρε 5 ψήφους.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο γραμματέας της οργάνωσης κ. Παπαστεργίου (φωτ. αριστερά) στην διαδικασία έκανε ειδική αναφορά στην κ. Κουκουρίκου λέγοντας ότι αν και είναι πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα δεν θα πρέπει να εκλεγεί για να μην «περάσει» στην κοινή γνώμη ότι η Ν.Ε Ημαθίας διοικείται από ..εκπαιδευτικούς. Δεδομένου ότι και ο γραμματέας και η κ. Κουκουρίκου είναι εκπαιδευτικοί!
Τελικά, εξελέγη η κ. Παπαοικονόμου που πήρε 9 σταυρούς έναντι 8 που πήρε η κ. Κουκουρίκου.
Η νέα αναπληρώτρια όπως και ο γραμματέας της οργάνωσης προέρχονται από την οργάνωση της Βέροιας που σημειωτέον δεν κατάφερε να κάνει γενική συνέλευση έχοντας 5.000 μέλη, προ της εκλογής της νέας Ν. Ε Ημαθίας!!!
*Αύριο το μεσημέρι στη 1, στα γραφεία της ΝΕ Ημαθίας θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Εικάζουμε ότι θα βγουν αρκετές ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: