Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ: Κάναμε πλούσιο έργο, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η Ημαθία έχει πολλές δυνατότητες

Αναλυτική περιγραφή και εξιστόρηση έκανε στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε από την ημέρα της εκλογής του ο νομάρχης Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης σήμερα το απόγευμα στη Βέροια.
Ο νομάρχης τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει παραχθεί πλούσιο έργο, έχουν γίνει πολύ στενές και ουσιαστικές οι σχέσεις τη Ν.Α με τους δήμους του νομού με τους οποίους έχει στενή συνεργασία…
Ο νομάρχης είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δουλέψαμε με σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία, που μας έφερε πρώτους, δίνοντάς μας όμως ισχυρή αντιπολίτευση, την οποία οφείλαμε να σεβαστούμε και σεβόμαστε, οφείλαμε να αφουγκραστούμε και αφουγκραζόμαστε. Δουλέψαμε όμως και με τη σεμνότητα των λειτουργών που δεν τα γνωρίζουν όλα, αλλά και με την αυταπάρνηση και την υπευθυνότητα ανθρώπων που οφείλουν να δώσουν το είναι τους για το καλό όλων. Αυτό κάναμε και κάνουμε εδώ και 1,5 περίπου χρόνο. Έχουμε 24 ώρες της ημέρας αφιερωμένες στη διοίκηση και στα προβλήματα, χωρίς να επαρκούν πολλές φορές, πιστέψτε με».
Αναφέρθηκε στο ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία λέγοντας: «Στη σύγχρονη πολιτική, τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Γι’ αυτό κι εμείς λειτουργήσαμε μεθοδικά. Η μεθοδολογία μας στη διεκδίκηση και επίτευξη της πολιτικής μας περιελάμβανε τρεις βασικούς τομείς που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται παράλληλα. Οι τομείς αυτοί είναι: Καταγραφή της πραγματικότητας που παραλάβαμε, προσπάθεια αύξησης της απορροφητικότητας για την ολοκλήρωση των έργων του Γ΄ ΚΠΣ και σχεδιασμός προετοιμασίας και δράσης ενόψει του Δ΄ ΚΠΣ».
Βέβαια, ο νομάρχης δεν ισχυρίστηκε ότι όλα είναι τέλεια στο νομό: «Δεν είναι όλα τέλεια στο Νομό. Όλη η χώρα έχει μεγάλα προβλήματα. Ωστόσο, σήμερα και περίπου 1,5 χρόνο μετά την εμπειρία μου στη διοίκηση ως Νομάρχης, στέκομαι ενώπιόν σας και ενώπιον του λαού της Ημαθίας και λέω: Ναι. Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον μας απ’ όσο ήμουν χθες. Πιο αισιόδοξος σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ακόμη περισσότερο στον Ημαθιώτη, πιστεύω ακόμη περισσότερο στην Ημαθία».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κ. Καραπαναγιωτίδη θα δημοσιευτεί στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ, την Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: