Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ: ΗΡΘΕ Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ...

Τετραήμερη επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύμπσμπουργκ από την Παρασκευή έως και σήμερα που αναχώρησε.
Συνοδεύονταν από την σύζυγό του Άννα Μαρία και οι δυο τους κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Βέροιας. Ο τέως επισκέφθηκε διάφορα σημεία του νομού, κυρίως μοναστήρια και εκκλησίες συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Παντελεήμων.
Την Κυριακή το βράδυ «τίμησε» με την παρουσία του και την Αλεξάνδρεια όπου κατέφτασε απροειδοποίητα με την σύζυγό του διότι στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστατούσε ο μητροπολίτης.
Εκεί, μεταξύ των πιστών ήταν και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας όπως η αντιδήμαρχος Μαρία Βουλγαροπούλου, ο Παναγιώτης Μεσσαλάς και η Νία Βαρσαμοπούλου.
Ακόμη να πούμε ότι ο τέως συναντήθηκε με οπαδούς τους στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Δεν διασταυρώθηκε αν τους είπε να κάνουν υπομονή έως ότου επιστρέψει στο θρόνο…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά γράφετε ο Βασιλιάς και όχι ο
πρώην Βασιλεύς.Όσοιήταν να το μάθουν πάντως το είχανε μάθει.Αργότερα θα σας έρχεται και από το γραφείο τύπου επιστολή. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

Και ο κόσμος έξω αυτό λέει:Βρε να μην το μάθουμε να πάμε να τον δούμε!! Να είστε σίγουροι ότι θα γινόταν χαμός από πρσέλευση κόσμου
αν το γνώριζαν. Αυτό είναι βέβαιο.
Κάντε ένα γκάλοπ και θα το καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όπως είπε και η γνωστή σε όλους μας Κλέλια Χατζηιωάννου σε εκπομπή του μάκη τριανταφυλλόπουλου
-Επιτέλους η Ελλάδα πρέπει να αφήσει αυτό το κομμουνιστικό για να πάει μπροστά.

...Γι'αυτό και εγώ σας λέω το motto ότι για όλα φταίει ο Βασιλιάς είναι μια μπαρούφα και μισή.Εξ'αλλου, αν μη τι άλλο για τα προβλήματά μας σήμερα, μόνο ο Βασιλιάς δε φταίει.