Σάββατο 26 Απριλίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΄΄Ο ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄.

Σαν βόμβα μεγατόνων έπεσε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας η ευθεία και σαφής κατηγορία που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Μπάμπης Γκιόνογλου κατά του ιδιοκτήτη της τοπικής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».
Ο δήμαρχος κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη ότι του ζήτησε προ καιρού ένα ποσό της τάξης των 10 χιλιάδων ευρώ και όταν αυτός αρνήθηκε τότε η εφημερίδα άρχισε τις επιθέσεις εναντίον του και της διοίκησής του συνολικότερα.
Ο κ. Γκιόνογλου ισχυρίστηκε ότι έχει τις κατάλληλες αποδείξεις για τον ισχυρισμό του και δεν δίστασε να προκαλέσει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας να προσφύγει στα δικαστήρια αν θεωρεί ότι θίγεται.
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας είπε, απευθυνόμενος στον δήμαρχο, ότι λέει ψέματα και ότι πρέπει αυτός να αποδείξει του λόγου το αληθές. Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφημερίδα μια μέρα πριν, την περασμένη Τρίτη, είχε στείλει εξώδικο στον δήμαρχο με το οποίο ζητούσε να πληροφορηθεί τι ισχυρίστηκε ο δήμαρχος σε συζήτησή του με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δ. Παράσχο και ότι πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να πούμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα όταν ακούσαμε όλα αυτά που διημείφθην μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και είναι σαφές πως θα πρέπει να αποσαφηνιστούν από την πλευρά της εφημερίδος κυρίως μιας και ο δήμαρχος καταγγέλλει και ως θιγόμενος ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας θα πρέπει να ζητήσει την προστασία της τιμής του στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για μια αυτονόητη πράξη η οποία προφανώς θα λύσει την υπόθεση και θα φανεί ποιος και σε πιο βαθμό λέει την αλήθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: