Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Πανελλήνια πρωτιά στα Τρίκαλα: Συγκροτείται Επιτροπή Στήριξης της κυβέρνησης

Ενα πρωτόγνωρο εγχείρημα ξεκινά από τα Τρίκαλα και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για την οργάνωση Επιτροπών Στήριξης της Κυβέρνησης!

Μια πρωτοτυπία πολιτική, που.....
ουσιαστικά θα αποτελεί την έκφραση στήριξης στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας και να θέσει συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα, τόσο εντός, όσο και εντός της χώρας. Αυτή η κίνηση δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά στη χώρα (αφού ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν ήταν στην κυβερνητική εξουσία). 
Ουσιαστικά, όσες κινήσεις είχαν γίνει σε κρίσιμες καταστάσεις, ήταν μόνο αυθόρμητες. Πλέον, τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν στην οργάνωση μιας Επιτροπής Στήριξης, ο πολιτικός ρόλος της οποίας, καθώς και οι κινήσεις της, θα ξεκαθαριστούν συντόμως. 

Η πρώτη σχετική συνάντηση για τη συγκρότηση, σε πρώτη φάση, της Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Πανελλήνιο, στις 8 το βράδυ. 

Η κίνηση αυτή προήλθε ουσιαστικά από ανθρώπους που προεκλογικώς διακίνησαν υπογραφές στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον έχει ότι τα Τρίκαλα πρόλαβαν κάθε άλλη αντίστοιχη κίνηση που βρίσκεται υπό σκέψιν ή στα σκαριά για να δημιουργηθεί.

Εϊναι, λοιπόν, φανερό, ότι λίγη μόνο ώρα μετά το ΟΧΙ (διά στόματος Τσίπρα και Βαρουφάκη) στους εταίρους μας, αρχίζει η ουσιαστική πολιτική ζύμωση στη χώρα μας. Και κάτι τέτοιο, εκτός από πρωτόγνωρο, είναι και ουσιαστικό. Διότι θα δείξει και με ποιον θα παραταχθεί κανείς: με τη χώρα, την κυβέρνησή της και τον λαό, ή με τους τροϊκανούς και τα μνημόνια;

trikkipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: