Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Θεσσαλονίκη

Σας προσκαλούμε στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ την Τετάρτη 21 Γενάρη στο σινέ Αλέξανδρος (Εθν. Αμύνης 1), στις 18:30. 

Θα γίνει παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του συνδυασμού από τον υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο....
Επικρατείας Γιώργο Γρόλλιο, καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και τις υποψήφιες στην Α΄ Θεσσαλονίκης Αρετή Σκουνάκη, δικηγόρο, πρώην μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας δικηγόρων και Φύλλια Πολίτη, φοιτήτρια Νομικής ΑΠΘ, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και της ΚΕΕΡΦΑ. Επίσης, θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους του συνδυασμού στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, καθώς και του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Σ’ αυτές τις εκλογές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ παλεύει για να δικαιωθούν οι μεγάλοι εργατικοί αγώνες. Δεν αρκεί απλώς να φύγει η κυβέρνηση και να αλλάξει ο διαχειριστής της ίδιας πολιτικής. Χρειαζόμαστε έναν άλλο δρόμο που θα έχει στο κέντρο της την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, τη σύγκρουση με τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική, τα συμφέροντα του κεφαλαίου, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την ευρωεπιτροπεία και το αυταρχικό καθεστώς μόνιμης έκτακτης ανάγκης, έναν δρόμο συνολικής ρήξης και ανατροπής. Για να βγούμε από το φαύλο κύκλο του χρέους και της λιτότητας χρειαζόμαστε πάλη για το αναγκαίο πρόγραμμα της ρήξης με χρέος, ευρώ και ΕΕ, για να κρατικοποιηθούν οι τράπεζες και να απλωθεί ο εργατικός έλεγχος παντού και όχι αδιέξοδες «διαπραγματεύσεις» και συμβιβασμούς. Χρειαζόμαστε το λαό οργανωμένο σε ένα ισχυρό κίνημα και μια Αριστερά της σύγκρουσης και της ανατροπής, που θα δικαιώσει την ελπίδα του κόσμου του αγώνα, που θα πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που έρχονται.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σ’ αυτήν την προσπάθεια που δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με τις εκλογές, μέχρι τη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: