Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Ρέθυμνο- Φασίστες προκάλεσαν φθορές σε εκκλησία για να στοχοποιήσουν μουσουλμάνους (Ηχητικό)

Με μια κακοστημένη προβοκάτσια “άγνωστοι” στοχοποιούν γι ακόμη μια φορά τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά την Τετάρτη (27/11/2013) τα ξημερώματα προκλήθηκαν φθορές στο εξωκλήσι του Τίμιου Σταυρού στον Βαρσαμά, 5 χιλιόμετρα μακριά από τα ...
Ανώγεια του Ρεθύμνου Κρήτης.

Οι δράστες εμφανώς ήθελαν να στοχοποιήσουν τους μουσουλμάνους, αφού έγραψαν διάφορα αραβικά γράμματα στους τοίχους.

Πέραν του ότι τα γράμματα φαίνεται ότι δεν έχουν γραφεί από άραβες, με μια στοιχειώδη έρευνα μπορείς κανείς να διαπιστώσει ότι είναι τυχαία αραβικά γράμματα που δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.
Παρόλα αυτά δημοσιογράφοι και ακροδεξιές ιστοσελίδες άμεσα έβγαλαν το πόρισμα ότι οι λέξεις αυτές αναφέρουν “Αλλάχου άκμπαρ”, δηλαδή ότι “ο θεός είναι μεγάλος” και απέδωσαν την πράξη σε “ισλαμιστές”.
(Σημ: Το Αλλάχου Άκμπαρ γράφεται έτσι الله اكبر)

Να σημειωθεί ότι μια τέτοια πράξη μόνο σε μουσουλμάνο δε θα μπορούσε να αποδοθεί, καθώς όπως ΔΕΝ είναι γνωστό ο Ιησούς θεωρείται προφήτης του Ισλάμ ενώ το ίδιο το κοράνι αποδίδει τιμές στην Παναγία.


Η Άννα Στάμου από την «Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδας» μίλησε για το γεγονός, αναφέροντας ότι το χτύπημα όχι μόνο είναι ξεκάθαρα στημένο, αλλα αντιτίθεται και με τις αρχές του Ισλάμ.http://mpalothia.com/2013/12/02/%CF%81%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83/

Αναδημοσίευση από : omniatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: