Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

VIDEO- ΝΑΟΥΣΑ- Ενωμένοι οι αριστεροί αντιφασίστες έδιωξαν τους συμμορίτες

Δείτε ορισμένα βίντεο από την σημερινή ενωτική αριστερή αντιφασιστική συγκέντρωση στη Νάουσα όπου οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής εμποδίστηκαν να...
κάνουν το γνωστό σόου τους. Εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις της Αριστεράς να κάνουν ανενόχλητοι την παρέλασή τους αν και οι δυνάμεις της αστυνομίας τους προστάτεψαν για ακόμα μια φορά.Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου ήταν μαζί με τους αντιφασίστες σε όλη τη διάρκεια της αντιπαράθεσης. Από το πρωί ως το αργά το μεσημέρι που έφυγαν χωρίς να γίνει το σόου τους. Η βουλευτίνα έσωσε την "τιμή" του ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας που απείχε επιδεικτικά και έδειξε ότι οι μάχες κερδίζονται στο δρόμο.
Το μπλόκ του ΠΑΜΕ Νάουσας μαζί με τους αντιφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των άλλων πολιτών κλείνουν το δρόμο στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής που θέλουν να κάνουν παρέλαση αμέσως μετά το τέλος της ...κανονικής παρέλασηςΔείτε τους. Γύρω στους τριάντα εισαγόμενους συμμορίτες. Όλοι τους εκτός Νάουσας. Όλοι τους χαρακτηριστικά δείγματα της άρειας φυλής.


Αντιφασίστες στο δρόμο, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων που εν τω μεταξύ είχαν φύγει χωρίς να τους απασχολήσει καθόλου το γεγονός ότι η φασιστική ομάδα ήταν εκεί, δίπλα τους, παρούσα. Σχέσεις συγγένειας βλέπεις για ορισμένουςΣτο βίντεο ένας ασφαλίτης αποπειράται να ανοίξει το δρόμο στους ναζιστές και δέχεται την φραστική επίθεση των αντιφασιστών.


Οι ναζιστές φεύγουν. Η σημειολογική νίκη των ενωμένων αριστερών αντιφασιστικών δυνάμεων είναι γεγονός.Δεν υπάρχουν σχόλια: