Κυριακή 12 Μαΐου 2013

VIDEO - ΝΑΟΥΣΑ- Αγαστή συνεργασία ναζιστών και αστυνομίας



Στο βίντεο αυτό που είναι από την εφημερίδα "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΗΣ" αποτυπώνεται μέσα σε δεκαεπτά περίπου λεπτά το χρονικό της σημερινής αντιφασιστικής αντίδρασης των αριστερών δυνάμεων στην Νάουσα.
Όμως ο φακός της εφημερίδας "έπιασε" ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που δείχνει την...

αγαστή συνεργασία των συμμοριτών με τους αστυνομικούς που όλες αυτές τις ώρες τους προστάτευαν. Στο 13:48 φαίνεται και ακούγεται καθαρά ο ναζιστής της Χ.Α να λέει στον αστυνομικό ότι θα φύγουν από το δρόμο που θα τους ανοίξουν. Τον δρόμο όμως είχαν κλείσει οι αντιφασίστες και αστυνομικοί είχαν έρθει σε συνεννόηση με τους ναζιστές να τους βρουν λύση. Βέβαια, το σχέδιό τους αποτράπηκε και οι αντιφασίστες πέτυχαν αυτή τη σημειολογική νίκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πως αποτράπηκε η διέλευση των ναζιστών και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν από το δρόμο που ήρθαν και χωρίς να κάνουν το σόου τους όπως είχαν προγραμματίσει


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία πράγματα!!!!!!!! πρώτη φορά βλέπω παράσταση από τους καραγκιόζηδες της χρυσής πως την είπατε;;;;; ναι.. ναι της χρυσής αυγής. Άξιο απορίας βέβαια είναι το ότι η αστυνομία έχει ένα δουλικό σκυλάκι απέναντι σε αυτά τα αποβράσματα….αλλά το πιο αξιολύπητο απ΄όλα είναι ότι όλοι εμείς αφήσαμε έδαφος να δημιουργηθούν αυτά τα κατάλοιπα που λένε και καυχιούνται ότι μπήκαν και στη Βουλή!!! ούτε το σάλιο μου για να τους φτύσω δε χαραμίζω!!!!!!! Που τολμάν να κρατούν και την ελληνική σημαία….τα ανθρωποειδή…..