Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

σχόλιο - Έκανε το αυτονόητο ο Δραγασάκης- Να τεθεί εκτός νόμου η Συμμορία

Ο Δραγασάκης ως προεδρεύων της Βουλής έκανε το αυτονόητο. Έδιωξε τους συμμορίτες ναζιστές της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα. Ύψωσε το ανάστημα του αντιφασίστα έναντι της συμμορίας. Τόλμησε να εκστομίσει την φράση ότι "φύγετε πριν σας διώξω με άλλον τρόπο". Εννοούσε προφανώς ότι θα φύγουν με αστυνομική βία.
Θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, ακόμα πιο...
υπέροχο να αναγκάζονταν οι αστυνομικοί της Βουλής να παίρνουν σηκωτούς τους φασίστες και να τους βγάζουν με τη βία εκτός αίθουσας. Ίσως το δούμε σε άλλη χρονική στιγμή η οποία δεν θα αργήσει να έρθει.
Ο πανικός των συμμοριτών εκδηλώθηκε διότι η κυβέρνηση Σαμαρά έπραξε το αυτονόητο. Κατεβάζει σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ποινικοποιεί τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης που σε κάθε ευκαιρία διακηρύσσει το ρατσιστικό μίσος, αρνείται γενοκτονίες και το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ κλπ
Οι ποινές που προβλέπονται είναι βαριές και η κυριότερη είναι ότι όσοι τα λένε θα στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Η κατεύθυνση είναι να βγει με πλάγιο τρόπο εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Θα είναι ευχής έργον να συμβεί αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Προσωπικά, μου είναι αδιάφορο αν την πρωτοβουλία αυτή την παίρνει η κυβέρνηση Σαμαρά. Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που είναι να τεθεί εκτός νόμου η φασιστική συμμορία. Και αυτό πρέπει να συμβεί με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: