Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Τα βραβεία του 1ου Θεατρικού Διαγωνισμού Γυμνασίων Ημαθίας- Πέλλας και Πιερίας

Σε μια σεμνή τελετή, που διοργάνωσε Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας , δόθηκαν  οι έπαινοι και τα βραβεία του 1ου Θεατρικού Διαγωνισμού Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας & Πέλλας τη...
Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 στις 6.30μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Βέροιας. Στην τελετή παρευρέθησαν και παρέδωσαν βραβεία η δήμαρχος Βέροιας, κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωπος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Φλιτούρης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κούνγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας κ. Μιχαηλίδης , η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Σκεντερίδου και άλλοι. Επίσης στην τελετή παρευρέθησαν  διευθυντές, καθηγητές και μαθητές όλων των σχολείων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και φίλοι του θεάτρου. 

Τα βραβεία και οι έπαινοι, που  δόθηκαν είναι:
 

   Έπαινοι:

  • Έπαινος χορογραφίας-κινησιολογίας στο Γυμνάσιο Λιτόχωρου για την παράσταση «Ζητείται  Ελπίς» στος μαθητές Ηλία Σάλτα, Ελένη Φουρκιώτη και  Χριστιάνα Νίκα 

·         Έπαινος μουσικής επιμέλειας στο 2ο Γυμνάσιο  Βέροιας για την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» και στο 2ο Γυμνάσιο  Αριδαίας για την παράσταση «Ξύπνα Ραγιά»

·         Έπαινος ενδυματολογίας στο Γυμνάσιο Κοπανού  για την παράσταση «Μάθε παιδί μου γράμματα»
  • Έπαινος σκηνογραφίας  στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας για την παράσταση  «Χάρβεϊ»
  • Έπαινος Β’ ανδρικού ρόλου  στον μαθητή του 5ου ΓΕΛ Βέροιας Πουλασουχίδη Φίλιππο   για το ρόλο Στροβίλη στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» και στον μαθητή του 3ου Γυμνάσιου  Νάουσας, Τσακίρη Χρήστο για τον ρόλο Βλεπιράκι στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες».
  • Έπαινος Β’ γυναικείου ρόλου στην μαθήτρια του  3ου ΓΕΛ Βέροιας Ελισάβετ Πασίδη για το ρόλο της Τζοάν στην παράσταση «Rent»
  • Έπαινος Α’ ανδρικού ρόλου στον μαθητή του 2ου Γυμνάσιου Αλεξάνδρειας Ντόστι Αλέξανδρο για το ρόλο του Έλγουντ Ντάουντ  στην παράσταση   «Χάρβει»
  • Έπαινος Α’ γυναικείου ρόλου  στην μαθήτρια του  3ου Γυμνάσιου  Νάουσας Μικορόνη Μαρία για το ρόλο της Πραξαγόρας στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» 
  • Έπαινος σκηνοθεσίας στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Παραμύθι  Χωρίς  Όνομα» και στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος». 

Το βραβείο καλύτερης παράστασης δόθηκε στο Γυμνάσιο Λιτόχωρου για την παράσταση «Ζητείται  Ελπίς» του Αντώνη Σαμαράκη και όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση, η οποία άφησε άριστες εντυπώσεις!

Ο 1ος Θεατρικός διαγωνισμός γυμνασίων & λυκείων  Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας ικανοποίησε διοργανωτές, συμμετέχοντες και κριτική επιτροπή και όπως διαφαίνεται ένας νέος θεσμός ξεκίνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: