Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

HMAΘΙΑ - Ξεπουλιέται η τοπική ιστορία και αυτοί ούτε λέξη, μόνο γελάκια και εσπρέσσο

Για εσπρέσσο και γελάκια πρώτοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία. Τώρα που η κυβέρνησή τους ξεπουλάει και το ιστορικό κτήριο των παλιών δικαστηρίων στη Βέροια δε λεν κουβέντα, λέξη.
Η κυβέρνηση Σαμαρά ξεπουλάει. Ξεπουλάει τα πάντα. Ξεπουλάει και την ζώσα ιστορία της χώρας και της...
τοπικής ιστορίας κατά περίπτωση. Ξεπουλάει, μεταξύ των άλλων, και το ιστορικό κτήριο που βρίσκεται στην πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια και μέχρι πρότινος στεγάζονταν και λειτουργούσαν τα δικαστήρια. Ξεπουλάει και κανείς από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές δεν αντιδρά. Κανείς από τους Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλο και Μπατσαρά δεν ορθώνει το ανάστημά τους, δεν βγαίνει στα ίσα να κοντραριστεί με την απόφαση της Κυβέρνησης να ξεπουλήσει το κτήριο.

Οι τρεις βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία όμως βρίσκουν χρόνο να στέλνουν ανούσια μηνύματα και ανακοινωσούλες με τις οποίες εύχονται επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις (όλοι), να ενημερώνουν τον κόσμο ότι θα παραβρεθούν σε τηλεοπτική εκπομπή (Τσαβδαρίδης) και άλλα τέτοια.
Η Κυβέρνηση την οποία στηρίζουν ξεπουλάει την τοπική ιστορία και αυτοί κάνουν ότι δε βλέπουν και ότι δεν ακούνε. Το παίζουν δηλαδή κουφοί και τυφλοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: