Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εκπληκτική επιτυχία για τον Λαζ. Τσαβδαρίδη: Θα ακούσει τα προβλήματα της Ηπείρου

προτείνω γκατό
Δεν ξέρω αν εσείς μπορείτε αλλά εγώ διαθέτω "κληρονομικό χάρισμα" και μπορώ να βλέπω ετεροχρονισμένα, να βλέπω δηλαδή τον συντάκτη του δελτίου τύπου του βουλευτή Λαζ. Τσαβδαρίδη (ΝΔ) έστω κι αν το διαβάζω ώρες μετά.
Είμαι σίγουρος ότι όταν το...
έγραφε αυτό θα φούσκωνε από μεγαλείο, από χαρά θα χαμογελούσε λίγο και στο τέλος, όταν έκλεινε το κείμενο θα ξεφυσούσε με αγαλλίαση γιατί τα κατάφερε να γράψει δέκα γραμμές ...ξεχωριστές.
Ο βουλευτής λοιπόν ορίστηκε επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ που θα ηγηθεί και θα καθοδηγήσει τις προσυνεδριακές διαδικασίες και δράσεις στην Ήπειρο που άρχισαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.
Ορίστηκε επικεφαλής ο Λάζαρος και στο τριήμερο που θα είναι εκεί, αν είναι και τις τρεις μέρες, θα δει από κοντά εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων κλπ και θα ακούσει για τα προβλήματα της περιοχής. Θα τα ακούσει ο Λάζαρος, θα τα γράψει η γραμματέας και το χαρτί θα μπει σε έναν φάκελο και θα το φάει το μαύρο το σκοτάδι.
Βλέπετε, εμείς οι Ημαθιώτες ξέρουμε τι τύχη έχουν τέτοια χαρτιά. Ο Λάζαρος γνωρίζει τα προβλήματα της Ημαθίας απ΄ έξω και ανακατωτά αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
Και γιατί άραγε θα πρέπει να ακούσει τα προβλήματα της Ηπείρου ο Λάζαρος; Δεν τα ξέρουν οι Νεοδημοκράτες βουλευτές της Ηπείρου να του τα πουν; Δεν τα έχουν καταγράψει αυτοί; Δεν έχουν υποσχεθεί λύσεις; Γιατί να κουράζονται άδικα;

Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στον Λάζαρο Τσαβδαρίδη που θα πάει στην Ήπειρο και θα επί τρεις μέρες θα ακούσει προβλήματα της περιοχής. Χαρά στο κουράγιο του. Και μπράβο του.
Και μια συμβουλή φιλική αφού έζησα στα Γιάννινα δυο χρόνια περίπου. Να πάει στο "ΔΙΕΘΝΕΣ" και να φάει "γκατό".
Άντε Λάζαρε, και εις ανώτερα. Και στην Πελοπόννησο στο άλλο συνέδριο της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: