Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Έφαγε πόρτα" η Χρυσή Αυγή στα Ελευθέρια της Κομοτηνής

"Κλειστές πόρτες" βρήκε η Χρυσή Αυγή στην πόλη της Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 93ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης, την Τρίτη 14 Μαΐου.Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, με απόφαση του δήμου Κομοτηνής δεν επετράπη στον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής κ. Αντώνη Γρέγο να καταθέσει στεφάνι μετά την επιμνημόσυνη δέηση, ακολουθώντας το ...
πρωτόκολλο.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικώς ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Πετρίδης, για το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί από πλευράς της Χ.Α. η κατάθεση στεφάνου, αυτός σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ανέφερε πως προτίθεται να αρπάξει από τα χέρια του βουλευτή το στεφάνι και να αποχωρήσει από τις εκδηλώσεις εορτασμού.

Σύμφωνα με το ThrakiToday, τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για παρουσία ακόμη και του προέδρου της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη ποτέ.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός πως ο κ. Γρέγος κάθησε στην εξέδρα των επισήμων δίπλα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, με τον οποίον πρόσφατα η Χ.Α. είχε διαπληκτιστεί εντόνως μέσα στη Βουλή αποκαλώντας τον πράκτορα της Τουρκίας, καθώς και δίπλα στον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής κ. Ιλχάν Σενέρ, με τη Χ.Α. να έχει ζητήσει την αποχώρηση του συγκεκριμένου κυρίου από τη χώρα αρνούμενη να τον αναγνωρίσει.
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: