Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Απειλητικό γράμμα προς την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας: «θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα»


Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο δέχθηκε απειλητικό γράμμα, που ταχυδρομήθηκε ανώνυμα από το Κεντρικό Ταχυδρομείο της Αθήνας και αναφέρει (σε ελληνικά, αγγλικά και αραβικά):
«Μουσουλμάνοι δολοφόνοι,
Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπορδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάολο.
Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι.....
είστε ακόμα εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.
Γαμώ το Ισλάμ σας, γαμώ το Κοράνι σας και γαμώ τις μάνες σας.
Θα χυθεί αίμα.»
Το επιστολόχαρτο φέρει την καμουφλαρισμένη σβάστικα (ψευδομαίανδρο) της Χρυσής Αυγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων δέχτηκε χτες η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα το απειλητικό και υβριστικό σημείωμα απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα και με διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουμε τη χώρα αλλιώς… «θα μας σφάξουν σαν τα κοτόπουλα».

Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων. Το εν λόγω κείμενο επισυνάπτεται.

Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

omnia tv

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Geia sas ego eimai enantion tou ratsimou logo pou meno edo kai liga xronnia ston kanada exo mathi episis na sevomai OLLES ths thriskies mono exo mia paratirish gia to kimeno Nai einai ratsistes alla to sima tous den einai metamfiesmeni svastiga oyte pseftomaiandros logo tis doulias mou gnorizo kala tin diafora tous dropi mathete kai logo arxeo eliniko politismo elines kai ksenoi akou svastiga !!