Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής νικήθηκαν από την ενωτική δράση της Αριστεράς

Χαιρετίζουμε την ενωτική αντιφασιστική παρέμβαση που έγινε σήμερα στη Νάουσα από τις δυνάμεις της Αριστεράς. Η αποτροπή της εγκληματικής συμμορίας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής να κάνει το...
 καθιερωμένο της σόου δείχνει το δρόμο σε όλους μας. Αποδεικνύει ότι η ενωτική δράση της Αριστεράς μπορεί να πετύχει συγκεκριμένους στόχους όπου υπάρχει ο κοινός τόπος.


Θέλουμε να χαιρετίσουμε όλους τους συμπολίτες, Ναουσαίους και μη, που έδωσαν τη μάχη σήμερα και αναγκάσαμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών να μην κάνουν παρέλαση στο κέντρο της Νάουσας.

Θέλουμε να καταγγείλουμε την προκλητική στάση της αστυνομίας που έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τους συμμορίτες που ήταν οπλισμένοι με στειλιάρια και έβριζαν ασύστολα τους αντιφασίστες. Οι σχέσεις στοργής μεταξύ τους δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον.

Θέλουμε να καταγγείλουμε τον δήμαρχο Νάουσας Αναστάσιο Καραμπατσό που επέλεξε το ρόλο του «πόντιου Πιλάτου» και δε βγήκε θαρρετά να ζητήσει, να απαιτήσει την απαγόρευση εισόδου στους φασίστες στην πόλη του. Επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να παραπέμψει στις εκλογές ζητώντας από το λαό να μην τους ψηφίσει!! Έτσι εννοεί την αγωνιστική δράση ο δήμαρχος.

Θέλουμε να καταγγείλουμε τους εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων που οι εκπρόσωποί τους πήγαν στις τελετές τόσο στο χώρο της Θυσίας όσο και στην παρέλαση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σα να μην έβλεπαν ότι οι ναζιστές-φασίστες της Χ.Α μόλυναν με την παρουσία τους την πόλη. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το πρωτόκολλο και οι δημόσιες σχέσεις.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας καλεί όλους τους Ημαθιώτες αντιφασίστες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να δυναμώσουν την αντίστασή τους απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, το μακρύ χέρι του συστήματος.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: