Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα που καλούν οι ΕΛΜΕ και η ΟΛΜΕ

1. ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Η ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου). Ώρα 7 το απόγευμα.

2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....
Οι τοπικές ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, καλούν την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

3. ΠΑΤΡΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Αχαίας, καλεί πολίτες, φορείς και σωματεία την δευτέρα 13/5, στην Πλατεία Γεωργίου, στις 7:30 το απόγευμα. Εδώ, το κάλεσμα στο facebook!

  4. ΠΥΡΓΟΣ, ΗΛΕΙΑΣ. To Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας απευθύνει κάλεσμα συμπαράταξης-αλληλεγγύης σε όλα τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους, τους φορείς της Ηλείας σε μια ανοιχτή σύσκεψη τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7:00μ.μ στα γραφεία της ΕΛΜΕ

5. ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η ΕΛΜΕ Αρκαδίας για αύριο Δευτέρα, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση.

6. ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας καλεί την Δευτέρα 13-5-2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου όλους τους καθηγητές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία

  7. ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. Τα εκπ/κά σωματεία της Κορινθίας σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ., στην Κόρινθο, στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

  8. ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σας καλεί όλους τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 και ώρα 19:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της ποινικοποίησης των απεργιών.

9. ΞΑΝΘΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η ΕΛΜΕ Ξάνθης, καλεί σε συγκέντρωση την ίδια μέρα, στις 19:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης

10. ΚΑΒΑΛΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Καβάλας , μετά τις πρωτοφανείς ενέργειες της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών ,σας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 13-5-2013 στις 19.00 στην πλατέια Καπνεργάτη.

11. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. «Να μην περάσει η τρομοκρατία. Να αρθεί η επιστράτευση των εκπαιδευτικών. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση», δηλώνει η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης που οργανώνει συλλαλητήριο τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Αργοστόλι).

12. ΚΟΖΑΝΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΜΕ καλούν σε συγκέντρωση ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5 ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΝΊΚΗΣ

13. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 13-05-2013,ώρα 19:30,στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου

14. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ζακύνθου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ στις 8 μ.μ. στην Περιφέρεια (Νομαρχία Ζακύνθου).

15. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας απέναντι στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών, θα πραγματοποιήσει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

  16. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5 6:30 μ.μ.Από τις παγωμένες σχολικές αίθουσες ως τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το επιχειρηματικό σχολείο... τώρα ο αγώνας είναι για τη δημόσια εκπαίδευση. Από την Ιερισσό ως τα λιμάνια και από τα αμαξοστάσια του μετρό ως κάθε σχολική αίθουσα... τώρα ο αγώνας είναι για τη δημοκρατία. Από τα απλωμένα χέρια για μισή σακούλα δωρεάν τρόφιμα έως τα καμίνια της χαλυβουργίας και από το τελευταίο σημείωμα του αυτόχειρα έως τα ειδικά σχολεία που κλείνουν… τώρα ο αγώνας είναι για την αξιοπρέπεια. Για το δικαίωμα στην εργασία (του αναπληρωτή, του ωρομίσθιου, του μόνιμου, του αδιόριστου, του κάθε άνεργου). Για το δικαίωμα στην ελπίδα. Για το δικαίωμα να έχεις δικαιώματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: