Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σε δίκη ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσαμασλής

Άλλη μια δικαστική εμπλοκή για την παράταξη Ψωμιάδη αφού ο νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τσαμασλής παραπέμπεται να δικαστεί για υπόθεση που χρονολογείται στο 2000.
Ο κ. Τσαμασλής τότε ως νομαρχιακός σύμβουλος ψήφισε θετικά για ένα έργο στη Νομαρχιακή επιτροπή που ήταν μέλος ως εκπρόσωπος της παράταξης που είχε επικεφαλής τον Χρ. Κοσκινά. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον αντιπεριφερειάρχη μετά από δώδεκα χρόνια.
Ο κ. Τσαμασλής έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Η μοναδική πράξη για την οποία προτείνεται η παραπομπή μου σε δίκη είναι γιατί, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης το 2000, ψήφισα ...
θετικά στην πρόταση για την κατασκευή του έργου στη Νομαρχιακή Επιτροπή της οποίας και ήμουν μέλος. Μία απόφαση που, λόγω της σπουδαιότητας της για τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, ελήφθη ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του τότε Νομάρχη Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και σύμφωνης γνώμης του αρχηγού της παράταξής μας Χρήστου Κοσκινά. Μία απόφαση που δικαιώθηκε από την ιστορία, αφού ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής.

Έκτοτε, και μετά τη μία και μοναδική μου ψήφο, δεν είχα απολύτως καμία άλλη εμπλοκή, άμεση ή έμμεση με το έργο, τις συμβάσεις που υπεγράφησαν, τους διαγωνισμούς που διενεργήθηκαν και τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ψήφο του λαού και δεν μπορούμε να λέμε «όχι» στα μεγάλα έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: